Zar Putin hjælper Ayatollahen imod Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
8. marts 2012.

Mens den Islamiske borgerkrig raser i Syrien, opgraderer Rusland de radarer, der tidligt giver advarsel, og som skal anvendes af Iran.

Russiske eksperter opgraderede for nyligt Syriens langtrækkende radarer i et forsøg på at give Iran en tidlig advarsel i tilfælde af et angreb på deres atomanlæg .

Russerne installerede nyt udstyr på et radaranlæg syd for Damaskus, og ændrede software til andre systemer. Lignende arbejde blev udført på et radarsystem, der er placeret i Mount Sannine i Libanon.

Den opgraderede radar dækker et bredt område i det østlige Middelhav og kan opfange luftaktivitet over hundreder af kilometer. Særlige steder i Syrien er helt eller delvist bemandet af Russiske operatører, primært nær Tartus.

Source: Israel Defense.com

Kommentar:
For alle os, der er i stand til at skære igennem al politisk korrekthed og søge efter de åndelige realiteter, er det indlysende, at Nordens Konge vil stå på samme side som det onde imperium i Persien i kampen imod Zion.

Ikke alene er de to riger handelspartnere. De har også et fælles åndeligt ønske om at slippe af med den nation, der i vore dage beviser, at Israels Gud er den eneste sande Gud.

Den bedste måde til én gang for alle at gøre Bibelen ugyldig, er at ødelægge Israel. Mennesker kan stole på filosofi, digte og fjollede samtaler for at forklare meningen med livet. Men så længe Israel står fast, står denne verdens fyrste ubeskyttet.

I vore dage er genfødselen og reetableringen af Jøderne i deres gamle hjemland det bedste bevis på, at Jesus Messias er i live.