FN vil have kontrol over verdens mad og vand.

Ivarfjeld.wordpress.com/
9. marts 2012.

Ifølge et nyt dokument med titlen "21 spørgsmål til det 21. århundrede", foreslår FN, at de tager kontrol over Jordens mad og vand.

Dokumentet antyder, at det står over national lovgivning, for at "de internationale protokoller" og en "fælles vision" kan gennemføres blandt nationerne.

Rapporten fra UNEP (De Forenede Nationers Miljøprogram) vil få meget opmærksomhed inden Rio + 20 FN-konference om bæredygtig udvikling i Rio, Brasilien i juni.

De 22 forskere, der har skrevet rapporten, siger, at den handler om at identificere miljømæssige spørgsmål og ikke om at udstede bemyndigelse.

Kritikerne er uenige og hævder, at det er dét skub hen imod en Verdensregering, som de har ventet på. Rapporten opfordrer til en radikal plan om kontrol og ansvar for at skabe og distribuere mad og vand til verden til sikring af dens "overlevelse".

Dokumentet siger, at nye "forfatningsmæssig ramme" vil være nødvendige for at redde menneskeheden fra sult, overophedning af planeten og sammenbrud af verdens oceaner.

Et svar til FN fra ”Præsidiet for Oceaner og Internationale Miljø-og Videnskabelige Anliggender” gør det klart, at offentlige globale løsninger er acceptable for ”State Department”.

Det er hensigtsmæssigt at huske, at for 2 måneder siden opfordrede FN til en global skat Den er nødvendig for at finansiere en Verdensregering.

Sorce: Foxnews.com

Kommentar:
Mange mennesker sover og ser ikke de realiteter, der omgiver os - ikke kun mennesker i verden, men også mange kristne. Jeg tror ikke, at Herren vil, at vi skal være uvidende om, hvad der foregår. Han gav os sit profetiske ord, så vi kunne forstå tiden.

En Verdensregering vil ikke være mulig, medmindre verdens-religionerne går med. Vatikanet opfordrede til en global afgift næsten på samme tid som FN. En tilfældighed? Nej.

Hvis du er vågen, er det vigtigt at vække de sovende. Det er formålet med denne blog. Undertiden kommenterer besøgende på denne blog, og skriver, at vi er skøre. Det samme sagde man til Johannes Døberen, da han råbte i ørkenen.

At se (med åndelige øjne), hvad der sker i verden, er en gave. Hold det ikke for dig selv. Risiker at blive kaldt skør, og del Sandheden med din nabo.

1 Kor 1:18:
”For vel er ordet om korset en dårskab for dem, der fortabes, men for os, der frelses, er det Guds kraft”

2 Kor 4:3:
”Og er vort evangelium tilhyllet, er det kun tilhyllet for dem, der fortabes”

Skrevet af Sue
--------------------------------------
Af verdens 196 nationer er 193 medlemmer af FN. Tre nationer er ikke medlemmer. Det er: Kosovo, Taiwan og Vatikanet. De første to er ikke fuldt anerkendte som nationer. Vatikanet har ikke ønsket at være medlem.