Russisk kirke en søjle af hellig støtte for Putin.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
5. marts 2012.

Den Ortodokse Kirke i Rusland støtter den tidligere KGB-agent Vladimir Putin, og betragter ham som garant for landets stabilitet.

Protesterne, der fejede hen over Rusland, har ikke rystet den Russiske Ortodokse Kirkes støtte til den tidligere KGB-agent, Vladimir Putin, for den betragter ham som garant for landets stabilitet.

Den Ortodokse patriark, Kirill, har ikke gjort nogen hemmelighed af, hvem han gerne ser vinde den 4. marts ved præsidentvalget - en afstemning om støtte, som er enorm vigtigt i betragtning af den Ortodokse Kirkes voksende indflydelse efter Sovjetunionens fald.

Source: Straits Times

Kommentar:
Den statskontrollerede og korrupte kirke har altid støttet kejseren. Vladirmir Putin er uddannet dræber - tidligere oberst i KGB. Efter han blev den nye Zar i Rusland, har han fortsat de hemmelige og 'hellige" drab på mennesker, der har afsløret ham som en korrupt og grusom mand.

En af hans kritikere blev skudt af Putins slagtere i Moskva den 7. oktober 2006. Det var journalisten Anna Stepanovna Politkovskaja.

En anden af Putins kritikere, Alexander Litvinenko, blev dræbt af Russiske agenter med et radioaktivt stof i London i november 2006.

Skam over denne antikristelige kirke i Moskva. Lad dette være en advarsel til alle, der er medlemmer af korrupte og frafaldne statskontrollerede kirker.

Skrevet af Ivar