"Kristus-konference" i Betlehem dæmoniserer Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
7. marts 2012.

"Christ at the Checkpoint": Denne uges konference er fuldt og helt arrangeret for at dæmonisere staten Israel.


Konferencen skriver nedenstående om sig selv:
Formålet med ”Christ at the Checkpoint” er at give Evangeliske kristne, der tager Bibelen alvorligt, mulighed for i bøn at søge en reel bevidsthed om spørgsmål som fred, retfærdighed og forsoning.

Konferencen vil:
Styrke og tilskynde den Palæstinensiske kirke, afsløre de faktiske forhold med hensyn til uretfærdigheder i de Palæstinensiske områder og skabe bevidsthed om hindringer for forsoning og fred. Oprette en platform for et seriøst møde med Kristen-Zionismen og et åbent forum for løbende dialog mellem alle standpunkter inden for det Evangelisk-teologiske spektrum. Motivere deltagerne til at blive fortalere for kirkens forsonings-arbejde i Palæstina/Israel og dens forgreninger i Mellemøsten og i verden.

Source: ”Christ at the Ckeckpoint”

Kommentar:
Det er altid interessant at læse om folk, der tror på "Kristus", og ikke på Jesus - Jødernes konge.

Alle, der er villige til at læse Bibelen, vil finde omkring 100 vers, der taler om genoprettelsen af det Jødiske folk i deres gamle hjemland.

At "åndeliggøre" så mange vers er en vanskelig opgave. Man bliver nødt til at se på Guds ord som metaforer og poesi. Til slut vil man - med en sådan fortolkning af Skrifterne - blive fortaler for universalisme og relativisme. Budskabet vil - i korte vendinger – blive: "alt er i orden, men ikke Zionisme og Messiansk Jødedom".

Det er en tragedie, at folk har fået fortalt af falske lærere og profet, at de skal læse Bibelen, som en slags eventyr. Det er ikke andet end ønsketænkning, at Bibelens Gud vil acceptere dem, der dæmoniserer Jøderne, og hævder, at alle løfter i Bibelen er blevet overført til Hedningerne – de, som håner Ordet i "Kristi navn".