Rick Warren hævder, at Islam-kritikere ikke er Kristne.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
4. marts 2012.

Saddleback Church advarer om folk, der siger "hadefulde ting om Muslimer".

Rick Warren angriber alle Kristne, som ønsker at fortælle Muslimerne sandheden om Islam. Den forklaring, han giver på sit eget site, er en overvejelse værd.

SPØRGSMÅL: Hvorfor tror du, folk, der kalder sig kristne, til tider siger de mest hadefulde ting om Muslimer?

Warren: Tja, nogle af disse folk er formentlig ikke rigtige kristne. I 1 Joh 4:20 står der: "Hvis nogen siger: »Jeg elsker Gud,« men hader sin broder, er han en løgner; for den, der ikke elsker sin broder, som han har set, kan ikke elske Gud, som han ikke har set." Og i 1 Joh 2:9 står der:" Enhver, der hævder at være i lyset, men hader sin broder, er stadig i mørket." Jesus tillader ikke at vi hader nogen. Vores kultur har accepteret to store løgne: Den første er, at hvis du er uenig i nogens livsstil, skal du frygte dem eller hade dem. Den anden er, at det, at elske nogen, skulle betyde, at du er enig i alt, hvad de mener eller gør. Begge dele er noget vrøvl. Du behøver ikke at gå på kompromis med din overbevisning for at være medfølende.

Source: Pastors.com

Kommentar:
Du kan ikke elske en Muslim uden at fortælle ham sandheden om Islam. Og selv om du giver ham den bedste middag, har du ikke elsket Herren.

De, der elsker Muslimerne, vil fortælle dem, at Muhammed er en falsk profet. Hvis man gør dette i Saudi-Arabien, vil man få hovedet hugget af. Men Rick Warren behøver ikke at opføre sig som om, han boede i Saudi-Arabien. Han bor i Californien, og lever i et samfund med ytringsfrihed. Han kan endda skrive i en avis, at Muhammed er en falsk profet. Men du vil aldrig se Warren gøre det.

Problemet er, at Dhime-holdningen også breder sig i USA. Rick Warren er bekendt med, at den første Shaia-lov kræver død over dem, som "bagvasker" den "Hellige Profet." Så man er nødt til at vælge enten at leve i underkastelse, eller at fortælle folk sandheden.

Mens Rick Warren spiser og drikker med sine Muslimske venner, bliver hundredtusinder af kristne slagtet af Muslimer hvert år.

Er jeg en ond mand, en "ikke-kristen", når jeg skriver dette?

Det er bedre at fortælle sandheden og ære martyrerne end at lytte til Rick Warren’s korrupte og selvtilfredse snak.

Joh 10:7-8:
”Jesus sagde da igen: »Sandelig, sandelig siger jeg jer: Jeg er døren til fårene. Alle de, der er kommet før mig, er tyve og røvere, men fårene hørte ikke på dem.”

Muhammed, som kom 600 år efter Jesus, er også en tyv og en røver. Mennesket kan kun blive frelst ved Jesus alene, frelst ved nåden alene, adskilt fra gerninger. Amen.

Skrevet af Ivar