Iran advarer verden om en kommende stor begivenhed.

Fra Wnd.com/
2. februar 2012.


De siger, at et ”ondt overherredømme" snart vil blive besejret af Allah’s magt.
Midt i lammende sanktioner på grund af atomvåbenprogrammet fortsætter Iran med at forberede sig på krig mod Vesten, og nu advarer de om en kommende, stor begivenhed.

"I lyset af realiseringen af det guddommelige løfte fra den almægtige Gud, vil Zionisterne og den Store Satan (USA) snart blive besejret," advarer Ayatollah Khamenei, Irans øverste leder.

Khamenei, som talte til hundredvis af unge fra mere end 70 lande, der deltog i en Verdens-konference om det Aabiske forår for blot få dage siden, fortalte en jublende menneskemængde i Teheran, at "Allahs løfter vil blive udført og Islam vil sejre."

De lande, der var repræsenteret, omfattede Bahrain, Egypten, Libyen, Palæstina og Tunesien, som alle har været involveret i det Arabiske forår.

I sine bemærkninger anbefalede Khamenei de unge at forblive årvågne og erklærede, at den Islamiske vækkelse i regionen har givet Islam’s fjender adskillige stød, og at alle Muslimer - på trods af deres historiske og sociale forskelle - forbliver forenet i modstanden mod "Zionisternes og Amerikanernes onde overherredømme."

Khamenei hævdede derefter, at det nuværende århundrede er Islam’s århundrede, og lovede, at menneskets historie nærmer sig en stor begivenhed, og at verden snart vil indse Allah’s magt.

Mange gejstlige i Iran har udtalt, at Khamenei er stedfortræder for den sidste Islamiske Messias på Jorden, og at lydighed mod ham er nødvendig for den endelige forherligelse af Islam.

Man har hørt Khamenei sige, at den sidste Islamiske Messias’s – Shiiterne’s 12. Imam Mahdi - komme er nær, og at specifikke foranstaltninger må træffes for at værne det Islamiske regime til de forestående begivenheder.

Mahdi vil efter Shiitisk tro genopstå på tidspunktet for Armageddon. Udvalgte kræfter inden for Revolutionsgarden og Basij er angiveligt blevet trænet under en ”Task Force”, kaldet "Imam Mahdi’s Soldater", og de bærer ansvaret for sikkerheden og beskytter regimet mod opstande.

Mange i Revolutionsgarden og Basij har fået at vide, at den 12. Imam er på Jorden, og at han lettede Hizbollah’s sejr over Israel i krigen i 2006. Han vil snart offentligt bekendtgøre sin tilstedeværelse, efter at det nødvendige miljø er oprettet.

Kilder inden for Vali'eh Amr, de revolutionære kræfter, der har ansvaretet for den øverste leders beskyttelse, afslørede for nylig et attentatforsøg på Khamenei, der blev forpurret i sidste øjeblik.

SepahOnline rapporterer, at Revolutionsgarden sidste år - under Khamenei’s besøg på havnen i Asalouyeh i det sydlige Iran - fandt pistoler og håndgranater skjult af en person, klædt ud som pedel på en kaserne, som Khamenei var sat til at tilse. Den øverste leder tog derefter tilbage til Teheran med det samme.

Andre kilder inden for Revolutionsgarden rapporterer, at efter Barack Obama’s brev til den Iranske leder sidste måned, hvori han anmodede om forhandlinger, beordrede Khamenei Iranske embedsmænd til at tale positivt om nukleare samtaler, og at give Obama og andre Vestlige ledere håb om, at en forhandlings-løsning er mulig.

Efter de FN-nukleare inspektørers tur til Iran i denne uge var det tydeligt, da de kaldte forhandlingerne positive.

Samtidig beordrede hans direktiv til Revolutionsgarden en hurtig afslutning på det Iranske atombombe-program, hvorefter Revolutionsgardens missiler kan blive bevæbnet med atomsprænghoveder. Khamenei tror, at når det engang er opnået, kan Iran afprøve en atombombe og lade verden vide, at Iran har tilsluttet sig atomvåbenenes klub, og at enhver konfrontation vil resultere i ødelæggelse af store dele af den Vestlige verden.

Revolutionsgarden kan ikke kun ramme alle Amerikanske baser i Mellemøsten med deres ballistiske missiler, men også nå de fleste hovedstæder i Vesteuropa. Revolutionsgarden arbejder - med hjælp fra Kina og Nordkorea – på interkontinentale ballistiske missiler. Men farligere for USA, som rapporteret i juli sidste år, er Revolutionsgardens handlinger, når de bevæbner deres fartøjer med langtrækkende ballistiske missiler og udvider deres mission i Atlanterhavet, lige ind til den Mexicanske Golf.

Ethvert Iransk militær eller kommercielt fartøj kunne let komme udenfor USA’s kyst og på mindre end 60 sekunder affyre et ballistisk missil, bevæbnet med en nuklear sprængladning, og detonere det over USA’s himmel i et elektromagnetisk angreb, der ville styrtdykke Amerika tilbage til det 18. århundrede.

Undersøgelser viser, at inden for blot et år efter et sådant angreb ville to tredjedele af Amerikanerne ophøre med at eksistere, og resten ville leve under frygtelige forhold.

Det radikalt styrede Iran har ikke alene forberedt masse-undertrykkelse af deres egne folk, når de kommer tæt på en konfrontation med Vesten, men de har også forberedt brændstof-uro gennem deres befuldmægtigede i Mellemøsten og andre steder.

SepahOnline, der har kilder inden for Revolutionsgarden, rapporter, at Afghanistan snart vil blive vidne til en stigning i terroristiske aktiviteter imod Amerikanske styrker. Revolutionsgarden træner  ikke kun Taleban-krigere i Iran tæt på den Afghanske grænse, men sender også våben til styrker i Afghanistan med et påbud om at skabe ustabilitet ved at skade de Amerikanske styrker og destabilisere den Afghanske regering.

Revolutionsgarden er også blevet beordret til at gøre det samme i Bahrain, Saudi-Arabien og andre Golf-stater.

Revolutionsgarden bekendtgjorde også en forestående dannelse af en defensiv enhed til håndtering af en eventuel radioaktiv forurening. Selv om de ikke siger hvorfor, kan de godt forberede en nuklear skudveksling med Vesten, når Iran bliver atombevæbnet.

WND har tidligere rapporteret, at lederne i Iran også er klar til at henrette deres egne interne kritikere og modstandere på det rette tidspunkt.

Det svarer til aktionen hos  grundlæggeren af det islamiske regime i 1988, Ayatollah Ruhollah Khomeini.

I bogen, "A Time to Betray," afslører en CIA-agent i Revolutionsgarden tankegangen hos de Shiamuslimske gejstlige, og hvordan de higer efter at ødelægge verden. De mener virkelig, at tidsafslutningen er her. Som det fremgik sidste år, viser den hemmelige Iranske dokumentarfilm "The Coming is Upon Us", tydeligt, at det radikale styre i Iran tror, at ødelæggelsen af Israel vil udløse tilkomsten af den sidste Islamisk Messias.

Artiklen er skrevet under pseudonym af en tidligere CIA-argent i Iran’s Revolutionsgarde.