Islam, Rom og tilbedelse af Solen, Månen og de Himmelske hærskarer.

Fra ivarfjeld.wordpress.com/
4. februar 2012.

Jesus sagde ikke: "Jeg er Verdens sol". Han sagde heller ikke til sine elever, at de skulle erstatte brødet i den sidste nadver med en rund, hvid oblat og så hylde den som Solen.

Jeg har ofte fokuseret på misbrug af navnet ”Jesus". Den værste skurk er den Romersk-Katolske kirke, der har antaget hedenskabet, og forsøger at fortælle verden, at Bibelen ikke fordømmer folk, der fremmer en sådan synkretisme.

Nu vil jeg vise nogle billeder, som afslører synkretismen mellem den Hedenske tilbedelse af Solguden og Islam og Katolicismen.

Det mest fantastiske billede er en Katolske præst, der bærer Eukaristi-oblaten i ​​en Monstrans, som er en nøjagtig kopi af Solen. Dette optog fandt sted ved åbnings-messen ved ”Den 49. Internationale Eukaristiske Kongres” i Quebec City.


Når man ser denne form for religiøs parade, bliver Vatikanets forklaring af Eukaristien næsten morsom:

En pavelig hjemmeside giver følgende melding: "Eukaristisk tilbedelse er at tilbringe tid sammen med Jesus, som virkelig er til stede i det velsignede sakramente".

Jeg gætter på, at den "Katolske Jesus" er at finde midt i solen.

Rom er her en tydelig kopi af det, der er et Hedensk billeder af Solguden eller "Helios", som han kaldes i den Græske mytologi. Et af disse Hedenske billeder af Solguden, Helios, kan findes på mosaikker fra den Byzantinske periode i ”Sepphoris Synagogen” i det nordlige Israel. Her ses fire heste trække vognen, som bærer Solguden, Helios.

Nogle af de ældste billeder af Solgude-tilbedelse er fundet i Egypten. Dette billede er fra stenen i Ur-Nammu i Ur (2112-2095 f.Kr.). Solens skær er Solguden, Shamash, placeret i Måne-gudinden, Nanna’s, halvmåne.


Forskellene mellem tilbedelse og symbolik indenfor Islam og den Katolske tro er kun marginal.

Først offentliggjort 11. september 2010.

Skrevet af Ivar