Vatikanet vil regere i Den Gamle By i Jerusalem.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
3. januar 2012.

"Løsningen er, at det globale samfund regulerer stedet. Og det favoriseres, at uddele opgaven til en "stor gruppe" stater".

Det er kardinal Jean-Louis Tauran’s ord. Han er chef for Vatikanets Råd for Interreligiøs Dialog. Han ønsker, at staten Israel skal fjerne sin kontrol over ”Den gamle By” i Jerusalem.

"Områdets hellige og unikke karakter skal sikres, og det kan kun gøres ved en speciel, international-garanteret vedtægt," siger Tauran.

Fredsforhandlingerne i Mellemøsten skal håndtere spørgsmålet om de hellige steders status, hævder kardinalen.

"Der vil ikke blive fred, hvis spørgsmålet om de hellige steder ikke er tilfredsstillende løst," sagde Pavestolens tidligere "udenrigsminister" på en Rom-konference som svar på et spørgsmål om Jerusalem og det Israelsk-Palæstinensiske problem.

"Desværre har spørgsmålet indtil nu aldrig været på forhandlingsbordet i Washington eller Jerusalem. Det er praktisk talt kun Pavestolen, der bekymrer sig om det," sagde han.

Selvom kritikere hævder, at spørgsmålet om ansvaret for Muslimske eller Jødiske steder, såsom ”Dome of the Rock” eller Vestmuren, vil komplicere de allerede vanskelige fredsforhandlinger, siger Tauran ikke, at man skal diskutere det, men at man skal "løse spørgsmålet".

"Den del af Jerusalem, der ligger inden for murene - med de tre religioners hellige steder - er menneskehedens arv, da de hver især har deres rødder dér," sagde han med henvisning til Jødedommen, Islam og Kristendom.

"Lad os antage, at en del af Jerusalem tilhører en Palæstinensisk stat i morgen: så kunne en gruppe fundamentalistiske Muslimer en skønne dag beslutte at bygge en Moské, hvor den Hellige Grav er," tilføjede han.

Vatikanet siger, at løsningen er, at det globale samfund regulerer stederne - og den favoriserer overdragelse af opgaven til en "stor gruppe" stater, i stedet for at placere den i hænderne på De Forenede Nationers Sikkerhedsråd eller Europa.

"Områdets hellige og unikke karakter skal sikres, og det kan kun gøres ved en speciel, international-garanteret vedtægt," sagde Tauran.

Source: European Jewish Press

Kommentar:
Jeg har mange gange advaret om, at Vatikanet planlægger at gøre ”Den gamle By” i Jerusalem til en "særlig zone", styret af et "særligt regime".

Rapporten er endnu en bekræftelse på det igangværende forræderi imod Israel, iscenesat af "Pavestolen".

Kardinalens undskyldning for at udslette Zionistisk kontrol over "Den gamle By", er blot endnu en fabrikeret bekymring. Under 1.000 år med Muslimsk styre i Jerusalem blev Gravkirken aldrig forvandlet til en Moské. Og der har aldrig været en bedre beskytter religionsfrihed i Jerusalem, end i dagens Israelske stat. Det, kardinalen ønsker, er Vatikanets kontrol over Tempelbjerget.

Vi, der står på Reformationens lære, vil fortsætte med at advare andre om paven. Han er en antikrist. Han vil med tiden opsætte sin trone på stedet for det Jødiske tempel, og blive præsenteret som "Fredsfyrste".

Det er et af de navne, der udelukkende skal anvendes i tilbedelsen af Messaiah. Paven er lovløshedens menneske. Han har bedraget en milliard mennesker til at tro på hans blasfemi. En af dem er påstanden om, at paven er en "Hellig Fader".

Skam over alle, der fremmer og støtter usandhederne fra Vatikanet.

Read more about the UN and Vatican promoted “special regime” in Jerusalem.