“Besæt Wall Street” bliver voldelig i Amerika.

5. november 2011.

Politiet sprayer masserne med tåregas i Oakland, Californien, for at kontrollere folkemængderne.

Politiet sprayede mængden, efter at demonstranterne slæbte adskillige plast- og metal- skraldespande frem og satte ild til dem. Det udviklede flammer på 15 fods højde, rapporterer AP.

Konflikten med politiet kom, efter at demonstranter marcherede på Port of Oakland og forstyrrede maritime operationer. Det forårsagede, at den 5. største havn i USA måtte lukke. Aktivisterne krævede "solidaritet" med havnearbejderne, og deres mål var at lukke havnen.

Flere banker i Oakland blev udsat for hærværk, og vinduer blev smadret på en Wells Fargo bankfilial. En købmandshandel med økologiske varer blev også ødelagt, efter at det blev sagt, at ansatte, der deltog i marchen, ville blive fyret.

Source: Yahoo News (video på sitet)

Sues kommentar:
Den store trængsel er kun begyndt. Der vil blive meget værre vold, og når den alvorlige fødevaremangel kommer, vil folk trygle om en verdensregering og en verdenshersker, der kan ordne alt. De vil overgive deres højre hånd og deres pande til dyrets mærke, hvis det giver mad på bordet og tag over hovedet.

Regeringen, som skal komme, vil blive et verdensomspændende tyrannisk system som kommunismen, og alle vil blive tvunget til at tilbede dyret.

Der er en verdensomspændende ånd af begærlighed. Ingen må have mere end andre. Enhver, der har rigdom, vil blive bedt om at videredistribuere den eller blive betragtet som ond.

Denne Antikristens ånd vil brede sig ind i kirken – ja, det har den allerede. Kirker inviterer forskellige religiøse ledere indenfor deres døre: Muslimer, Hinduer, Jøder, Buddhister.. alle forener sig som ét i kristne kirker.

Den tid kommer, hvor kristne, der nægter at tilpasse sig, vil blive forfulgt til døden. Hvor vil du stå?

1 Thess 5:3:
”Når folk siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem som veerne over en, der skal føde, og de skal ikke undslippe.”