Egypten beslaglægger libyske våben på vej til Gaza.

16. oktober 2011.

Jerusalem Oktober 16: Ifølge medierapporter henover weekenden har Egypten opsnappet libyske jord til luft missiler på vej til Gaza.

Kairo har anholdt fem smuglergrupper i løbet af de sidste par måneder, da de var i færd med at transportere våben ad søvejen til Gaza.

Rapporterne foreslog, at de Gaza-hjemmehørende terrorister har indgået en aftale om våben med libyske kontakter.

Disse rapporter dukkede op, netop som Israel har indgået en aftale om frigivelse af den kidnappede soldat, Gilad Shalit, fra kløerne af det Iran-støttede Hamas.

Nogle udenlandske diplomater og førende hjælpearbejdere har foreslået, at Shalit-aftalen er den perfekte mulighed for Israel til at begynde at forhandle med Hamas.

Men afsløringen af den libyske våbensmugling er endnu et bevis på Hamas’ virkelige hensigter. Organisationen er forpligtet til at ødelægge Israel.

"Hamas betragter sig selv som spydspids og avant-garde. De slutter sig i sine bestræbelser til dem, der er aktive på den palæstinensiske scene, men flere skridt skal tages af det arabiske og islamiske folk og islamiske foreninger i hele den arabiske og muslimske verden for at gøre det muligt i den næste runde med jøderne," står der i Hamas’ charter.

Hamas fortsætter med at benytte tunneller under grænsen til Egypten for at smugle våben, penge og terrorister ind og ud af den palæstinensiske kyst-enklave, som det har kontrolleret i de sidste fire år.

Organisationens hovedsponsor, Teheran, søger konstant nye veje til at sende våben ind i Gaza for at bevæbne Hamas’ militære fløj.

Tidligere på året beslaglagde Israel et skib, som medbragte missiler, granater og andre våben fra Iran på vej til Gaza.

Kirsten Genach, 16. oktober 2011.
SupportIsrael.net