Det Muslimske Broderskab’s første krav til Amerikanerne: Drop Israel.

Fra Israeltoday.co.il/
Den 5. Juli 2o11.

US udenrigsminister, Hillary Clinton, bekendtgjorde i weekenden offentligt Obama-administrationens ønske om at genetablere forbindelser til Egyptens Muslimske Broderskab.

Broderskabet reagerede i denne uge med at takke Clinton, og stille sit første krav til de nye Amerikanske venner: drop støtten til det "Zionistiske regime."

I en e-mail, hvor Bloomberg citerede svaret, udtalte Det Muslimske Broderskab’s talsmand, Mahmoud Ghozlan, at hvis USA ønsker solide forbindelser med gruppen, bør de "stoppe støtte til  korrupte og tyranniske regimer, som bakker den Zionistiske besættelse op og bruger dobbelte standarder."

Det er vigtigt at huske, at når Det Muslimske Broderskab taler om den "Zionistiske besættelse", betyder det ikke blot den Israelske tilstedeværelse i Judæa og Samaria, det såkaldte "West Bank."

Det Muslimske Broderskab ser hele Israel som en kræftsvulst, der skal udryddes. Gruppen støtter, at Egypten fører krig mod Israel, og ønsker at se hele området bliver et Islamisk kalifat.

Den tidligere Egyptiske præsident, Anwar Sadat, blev myrdet af Det Muslimske Broderskab for at stifte fred med Israel.

Det Muslimske Broderskab er i dag den mest organiserede politiske kraft i Egypten. Det giver forventninger om, at det vil vinde kontrol med regeringen, når Egypterne går til stemmeurnerne i september.