Kvartet-ledelsens Islamiske forsøg på at tilintetgøre den Jødiske stat.

14. juli 2011.

Embedsmænd: Mellemøst-kvartettens samtaler mislykkedes på grund af uenighed om Israel som en Jødisk stat.

En højtstående Israelsk embedsmand siger, at den Russiske udenrigsminister, Sergei Lavrov, for største delen tog pro-Palæstinensiske holdninger ved Kvartet-forhandlingerne og ikke ville tillade inddragelse af Israel som en Jødisk og demokratisk stat i sluterklæringen fra mødet.

Vestlige diplomater og højtstående embedsmænd i Jerusalem siger, at udenrigsministrene fra Mellemøst-Kvartetten ikke har udstedt den endelige erklæring fra mødet vedrørende Israels krav om det, som Palæstinenserne kalder en "Jødisk stat."

Udenrigsministrene i Mellemøst-Kvartetten nåede ikke til enighed i mandags omkring anerkendelsen af Israel som en Jødisk stat, og derfor betød det, at de ikke udstedte en offentlig erklæring om deres møde, en forlængelse af Israelsk-Palæstinensiske forhandlinger, sagde Vestlige diplomater og højtstående embedsmænd i Jerusalem i tirsdags.

"Målet var at give hver side noget, der var vigtigt for dem," sagde en Vestlig diplomat.

"Palæstinenserne skulle få grænserne fra 1967 og en byttehandel vedrørende jord, og Israelerne ønskede til gengæld at modtage anerkendelse af Israel som det Jødiske hjemland, men der var ikke enighed om denne sag."

Source: Haaretz

Kommentar:
Den samme ånd, som drev nazisterne i retning af etableringen af en "Jøde fri zone" i Europa, driver Islam i retning af et Mellemøsten, fri for en "Jødisk stat".

Så længe der er en Jødisk stat, har Bibelens Gud bekræftet, at Hans ord er sande. Og sørgeligt nok for alle Muslimer - der er ingen sandhed i Koranen.

Djævelen har altid forsøgt at udrydde den Jødiske stat, Israel. Ligesom djævelen har forsøgt at ødelægge det Jødiske folk, helt fra det planlagte folkemord i Esters Bog og op til vor tid.

Kvartetten er en slet forsamling. Disse repræsentanter for den globale elite har ingen forbindelse til Guds verden, eller nogen respekt for en Gud, der har genforenet Jøderne med deres gamle hjemland. Mænd som Tony Blair ønsker at behage paven, og FN har en stærk Muslimsk blok af nationer, der må fodres. Disse nationer kræver, at FN skal kaste Israel for hundene.

Sammen nedbringer de alle forbandelse over deres egne hoveder.

Skrevet af Ivar