Dommedags-ild: Millioner af vulkaner rører på sig under verdenshavene.

Fra Understandthetimes.org/
Articel: Signs Of The Last Times

Kommentar fra Understand the Times:
Mens verden søger en fredsaftale i Mellemøsten, fordi en potentiel verdenskrig lurer rundt om hjørnet, er en anden trussel også værd at se på. Det er en naturkatastrofe, der synes at være ved at vise sig, baseret på følgende artikel. Vulkaner over hele verden er ved at eksplodere i overensstemmelse med et bibelsk scenario, som åbenbaret i Johannes Åbenbaring under den store trængsel.
--------------------------------------------------------------------------------------------
I 1993 opdagede maritime geofysikere ombord på forsknings-fartøjet Melville 1.133 ikke tidligere kortlagte undersøiske vulkaner ud for kysten ved Påskeøen. Skønt nogle af de nyopdagede vulkaner rejste sig så meget som 1½ miles over havbunden, var deres toppe stadig en halv mile under vandets overflade - alt dette på et forholdsvis lille areal på kun 55.000 kvadratmiles, omkring på størrelse med New York State. Geofysikerne havde øget den kendte beholdning af undersøiske vulkaner med mere end ti procent blot i løbet af måneder. Det var i 1993.

I dag vurderer forskere, at der er mere end tre millioner undersøiske vulkaner. Det er et tretal efterfulgt af seks nuller! I 2007 undersøgte oceanograferne, Hillier og Watts, 201.055 undersøiske vulkaner. "Udfra dette konkluderede de, at et forbløffende antal på 3.477.403 undersøiske vulkaner med rimelighed eksisterer på verdensplan," stod der i en artikel af John O'Sullivan. Hillier og Watts "baserer denne konklusion på de tidligere og velrenommerede observationer af Jord- og Planetvidenskabs-specialisten, Batiza (1982), som fandt, at mindst 4 procent af de undersøiske bjerge er aktive vulkaner."

Ifølge Batiza’s undersøgelse indeholder alene Stillehavets midt-plade utroligt nok 22.000 til 55.000 undersøiske vulkaner, og mindst 2.000 af dem anses for aktive. At tænke sig at nogen kunne vide præcist, hvor mange vulkaner, der lurer under havets overflade, er selvfølgelig latterligt.

Men et antal på 3.477.403 - i følge to velrespekterede oceanografer – det underbygger min pointe temmelig pænt, nemlig at de undersøiske vulkaner opvarmer havene. At gå fra 10.000 undersøiske vulkaner til mere end tre millioner på mindre end 20 år viser, hvor lidt vi vidste - og hvor lidt vi stadig ved - om denne utrolige naturkraft. Vi ved mere om månen.

Hvis en enkelt vulkan kan opvarme en stor bjergsø til 108 grader i New Zealand, så forestil dig, hvad en 1100 miles lang kæde af undersøiske vulkaner kan gøre i det Arktiske Ocean.

Asfalt-vulkaner er oceanbundens ventiler, der udspyr asfalt i stedet for lava. De blev opdaget i Den Mexicanske Golf under en ekspedition af forsknings-fartøjet SONNE, ledet af Gerhard Bohrmann fra DFG Research Center Ocean Margener i 2003. I 2007 blev syv andre sådanne strukturer opdaget ud for kysten ved Santa Barbara, Californien. Den største af disse kupler ligger i en dybde på 700 ft (213 m). De strukturer var større end en fodboldbane og omtrent lige så høje som en seks-etagers bygning, alle helt af asfalt. Du behøver ikke undre dig over, hvorfor så mange døde fisk skyller op på kysten i Californien...  Read Full Article...

Kilde: http://www.understandthetimes.org/inthenews/365_st.shtml