Den Arabiske Liga kræver Nazi-stat med Jerusalem som hovedstad.

[Den Arabiske Liga har altid været den største forsamling af tyve, røvere og arabiske despoter og diktatorer. Her er nogle af dem i Doha 30 Mar 2010.]

30. maj 2011.

Den Arabiske Liga vil anmode om, at FN anerkender en Palæstinensisk stat på Vestbredden og Gaza-striben, med Østjerusalem som hovedstad.

En komité under Den Arabiske Liga besluttede i lørdags at søge fuldt FN-medlemskab for en Palæstinensisk stat i Gazastriben og på Vestbredden med Østjerusalem som hovedstad, sagde komitéen i en erklæring.

Den Arabiske Liga’s komité for opfølgning af fredsprocessen sagde, at den ville anmode om medlemskab for staten Palæstina på FN's Generalforsamlings møde i New York i september.

"Udvalget besluttede at gå til FN for at anmode om fuldt medlemskab for Palæstina indenfor 1967-grænserne med Østjerusalem som hovedstad," udtaltes i en erklæring.

Tidligere lørdag sagde den Palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, at der ikke var noget "delt fundament" for fredsforhandlinger med premierminister Benjamin Netanyahu, og at søge FN anerkendelse af den Palæstinensiske stat var hans eneste mulighed.

Source: Israelske Daily Haaretz.

Kommentar:
Rædslerne, som viser sig i Mellemøsten, må gå videre.
Den region, som har rejst flere diktaturer i verden, ønsker nu at diktere regler og bestemmelser for, hvordan staten Israel kan få lov til at leve i fred. Fordi Islam skal herske fra Rabat i Marokko til Bagdad.

At en "Palæstinensisk stat" skal etableres fra Gaza i syd gennem Ramallah og med Østjerusalem som hovedstad, er Adolf Hitlers vision, der nu går igennem.

Stormuftien af Jerusalem, Mohammad Amin al-Husayni rejste til Berlin og lovede de Nazistiske ledere støtte, hvis han kunne smide det Britiske imperium ud, og rense landet for alle "Zionistiske Jøder". Denne vision vil blive sendt på markedet i september 2011, og de fleste nationer på Jordens overflade vil hylde den nye Neo-Nazistiske stat.

Den Nazistiske æras Stormufti af Jerusalem, Mohammad Amin al-Husayni, var Yasser Arafats onkel.

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/30/arab-league-demands-nazi-state-with-jerusalem-as-capital/