Hamas får frisk strøm af våben ind i Gaza fra Egypten.

27. maj 2011.

Beslutning om at åbne Gaza-passagen er en "del af bestræbelserne på at afslutte status for den Palæstinensiske deling," rapporterer Egyptisk nyhedsbureau.

Det Egyptiske militær meddelte onsdag, at det ville åbne grænseovergangen mellem Rafah og Gaza-striben i denne weekend, siger Egyptens officielle Mellemøsten News Agency.

MENA forklarede, at grænseovergangen ved Rafah ville blive åbnet permanent med start fra lørdag og derefter fra 9:00 til 21:00 hver dag undtagen fredag og helligdage.

Beslutningen om at åbne grænseovergangen i Rafah er en del af indsatsen "for at afslutte status for den Palæstinensiske deling og opnå national forsoning," sagde MENA.

Det er ikke første gang, at en meddelelse om åbningen af ​​passagen er kommet. Den Egyptiske udenrigsminister, Nabil Elaraby fortalte til Al-Jazeera under et interview i april, at passagen ville blive åbnet, men den har været lukket indtil dette tidspunkt.

Han sagde på dengang i interviewet, at der ville blive taget skridt for at afhjælpe " det Palæstinensiske folks lidelser."

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Da den fascistiske terrororganisation, Hamas overtog kontrollen med Gaza, lukkede Egypten grænsen til Gaza. Intet har ændret sig i Gaza. Hamas er fortsat det herskende regime. Men meget har ændret sig i Egypten. Det Muslimske Broderskab synes at vinde det proklamerede kommende valg.

Denne Egyptiske, Islamiske terrororganisation har samme ideologi som Hamas. De proklamerer begge, at der ikke skal være en Jødisk stat i Mellemøsten. Staten Israel skal være styret af Islam eller helt fjernes.

Når den Egyptiske grænse mod Gaza åbnes for en fri strøm af varer, er Islam sikret en fri strøm af forsyninger til styrkelse af Hamas. Blandt kartofler og chokolade kan du være sikker på, at der vil være raketter. Ikke den slags, man sætter ild til Nytårsaften, men dem, man fyrer ind i Israel for at dræbe så mange Jøder som muligt.

Skrevet af Ivar