Obama: "Lad os bygge et nyt samfund med en fælles tro".

26. maj 2011.

USA's præsident hævder at være forpligtet til en kirke, der "kan forene folk fra alle trosretninger i et fælles formål".

Den amerikanske forfatning sikrer en adskillelse af regering og religion. Præsident Barak Hussein Obama misbruger Det Hvide Hus, ved at danne et nyt statsstøttet trossamfund.

Præsidenten kalder det nye samfund "Forenede folk i alle trosretninger" (United people of all faith’s), og det fremmes under præsidentens igangværende "Interfaith and Community Service Campus Challenge”.

Det Hvide Hus’ hjemmeside, forklarer Obama en vision, baseret på mennesker af forskellige trosretninger, der bygger et "hus" sammen.

 Interfaith service involverer mennesker fra forskellige religiøse og ikke-religiøs baggrunde, der tackler samfundets udfordringer sammen - for eksempel, Protestanter og Katolikker, Hinduer og Jøder, og Muslimer og ikke-troende – som bygger et hjemsted for humanitet sammen.

På en video på den officielle hjemmeside forklarer Obama det amerikanske folk, at han er en "kristen" med et dybt ønske. Præsidenten forklarer, at Muslimer, Hinduer, Kristne og Jøder må arbejde sammen.

 "Som en kristne, der er forpligtet over for Kirken, mens jeg tjener mit samfund, ved jeg, at en handlingsservice kan forene mennesker fra alle trosretninger samt ikke-troende, omkring et fælles formål, at hjælpe de, der er i nød ".

Source: Hvide Hus video og Habitat kommentar.

Problemet med sådanne udtalelser er, at de ikke er Bibelske. At være en Kristen betyder at være forpligtet på Jesu lære.

Messias kom ikke for at forene folk af alle trosretninger, men for at ændre folks tro. For at undslippe Guds vrede, skal du tro på Ham. Han er Gud, Sønnen, den eneste vej til Himlen. Hvis du ikke tror dette, vil du dø i dine synder og omkomme.

Præsident Obama bedrager menigheden.

I det ene øjeblik hævder han at være en kristen, i det næste stempler han Islam som "en stor fredens religion".

Denne Hvide Hus video viser, hvad slags mand Amerikanerne har stemt ind som formand for de Amerikanske øverstkommanderende. En initiativtager af den endelige ”One World Religion” - enhed mellem alle trosretninger.

Skrevet af Ivar