Jesus elsker efterkommerne efter Hagar og Ismael.

15. maj 2011.

Messias elsker alle Muslimer, sønner og døtre af Hagar og Ismael. Men den falske profet Muhammed har holdt dem borte fra Jesu Guds søns blod, blod, der kan frelse dem.

Bibelens Gud lovede patriarken Abraham en søn med sin kone Sara. Da sønnen, som Abraham forventede, ikke kom, gik Abraham hen og sov med sin egyptiske tjenestepige Hagar. De fik en søn ved navn Ismael - en søn, der blev født via den synd, ikke at stole på Gud.

Sara fødte senere Isak, en søn efter det løfte, Bibelens Gud havde givet. Med Ismaels fødsel, var Araberne født, og med Isaks fødsel, var Jøderne født. I dag kæmper børn af Ismael og Isak indbyrdes - Muslimer og Jøder.

Hvorfor gør de det? De er alle efterkommere efter to halv-brødre?

Svaret finder vi i profeten Muhammed’s værk. I Koranen er der intet forjættet land, som er givet til Isak’s sønner. Koranen fastslår, at det forjættede land blev givet til Abraham’s søn, forstået i den Islamiske tradition som Ismael.

Da Muhammed har slettet løftet til Isak, bliver han en løgner og en fjende af Bibelens Gud. Og denne løgn har resulteret i, at Islam er blevet en voldelig religion med hensyn til det Jødiske folk, og den forsøger at bruge magt for at slippe af med den Zionistiske stat Israel.

Hvad er løsningen?

Der er kun én, der kan bringe fred mellem sønner og døtre af Isak og efterkommere efter Ismael, og det er Messias. I Ham, er de alle ét. Vi er alle ét folk. Kun Guds’s Søn, Jesus af Nazareth, «Fredsfyrsten» vil være i stand til at løse dette problem.

Jesus elsker Hagar og Ismael, og vil stå fast på de vidunderlige løfter, vor Gud i Himlen gav dem.
Lyt blot til dette:

1 Mos 17:19-21:
”Men Gud sagde: »Nej, din kone Sara skal føde dig en søn, og du skal give ham navnet Isak. Med ham vil jeg oprette min pagt som en evig pagt for hans efterkommere. Men med hensyn til Ismael bønhører jeg dig. Jeg vil velsigne ham og gøre ham uhyre frugtbar og talrig. Tolv høvdinge skal han blive far til, og jeg vil gøre ham til et stort folk. Men min pagt opretter jeg med Isak, som Sara skal føde dig næste år ved denne tid.«

1 Mos 21:16-18:
”…og gik hen og satte sig i et bueskuds afstand, for hun tænkte: »Jeg vil ikke se drengen dø.« Hun satte sig og brast i gråd. Men Gud hørte drengen, og Guds engel råbte fra himlen til Hagar: »Hvad er der i vejen, Hagar? Du skal ikke være bange, for Gud har hørt drengen dér, hvor han ligger. Gå hen og løft ham op, og pas på ham, for jeg vil gøre ham til et stort folk.«

1 Mos 25:16:
”Det var Ismaels sønner, og det er deres navne efter deres bopladser og lejre, tolv høvdinge i deres stammer.”

Sønner og døtre af Hagar er faldet for Islam’s løgne og må omvende sig. Ismael’s efterkommere er helt sikkert en hård nød at knække, på grund af hans fjendtlige natur:

1 Mos 16:11-13:
”Og Herrens engel sagde til hende: »Se, du er med barn; du skal føde en søn og give ham navnet Ismael, for Herren har hørt din lidelse. Han skal blive et vildæsel af et menneske; hans hånd skal være vendt mod alle og alles hånd mod ham, han skal leve på tværs af alle sine brødre.« Hagar kaldte Herren, som havde talt til hende, »Du er Gud, der ser«. For hun tænkte: »Har jeg virkelig på dette sted set ham, der ser mig?«

Se på al den vold, der er inden for Islam i dag, og du bliver nødt til at erkende, at Bibelens Gud har talt sandt. For at blive frelst er Muslimerne nødt til at vende ryggen til den falske profet Muhammed og overgive sig til Jesus af Nazareth.

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/15/bible-studies-28-jesus-loves-the-family-of-hagar-and-ishmael/