Den palestinske selvstyremyndighet hedrer massemorder.

Fra Ordetogisrael.no
13. april 2011.

Den palestinske terroristen, Abbas Al-Sayid, planla selvmordbombingen på et hotell i Netanya sederaften 2002, som førte til at 30 jøder ble drept. Sayid ble i israelsk rett dømt til 30 års fengsel for udåden.

Nå har minister for fangesaker i den palestinske selvstyremyndighet, Issa Karake, sammen med ern delegasjon fra Ministry of Prisoners Affair, besøkt selvmordsbomberens familie i Tulkarem for å hedre terroristen. Ministeren overrakte selvmordsbomberens mor et æresbevis, noe som er en integrert del av selvstyremyndighetens offisielle politikk.

Denne praksis er i tråd med Koranen, som gir helt spesielle løfter til de som dreper jøder for å fremme muslimenes sak i verden.

Terroristen har i disse dager gjennomført en fullstendig sultestreik i 21 dager, noe som har medført at israelske fengselsmyndigheter har måttet overføre ham fra isolat i Ramon fengsel til isolat i Ramle sykehus. Minister Issa Karake plasserte ansvaret for Sayids alvorlige tilstand på Israels regjering og fengselsvesen, og krevde at Sayid måtte behandles bedre i fengselet.

Kilde: http://www.ordetogisrael.no/index.php?id=view-news&news_id=760