Clinton: ”Israel må gå på kompromis eller stå ansigt til ansigt med Islamiske diktaturer som skæbne”.

Hilary Clinton sammenlignede kampen for at fjerne de Islamiske diktatorer med "dødvandet" i Israel. Hun hævder, at det hele skal gå.

USA planlægger en ny indsats for at fremme en omfattende Arabisk-Israelsk fred, sagde udenrigsminister Hillary Clinton i tirsdags, hvilket tyder på en genoplivet Amerikansk rolle i forsøget på at løse den Israelsk-Palæstinensiske konflikt.

Hillary Clinton er overbevist om, at "status quo mellem Palæstinensere og Israelere ikke er mere bæredygtigt end de politiske systemer, der er smuldret i de seneste måneder."

Den Amerikanske udenrigsminister siger, at den eneste måde at opfylde begge folks ambitioner på er gennem en to-stats-løsning.

"Amerika's grundlæggende interesser og værdier har ikke ændret sig, herunder vor forpligtelse til at fremme menneskerettighederne, løse langvarige konflikter, modvirke Irans trusler og besejre al-Qaeda og dets ekstremistiske allierede," tilføjede hun. "Dette omfatter en fornyet stræben efter en omfattende Arabisk-Israelsk fred."

"Og så længe det er en floskel, at kun parterne selv kan tage det hårde valg for fred, er der ingen erstatning for fortsat, aktivt Amerikansk lederskab - og præsidenten, og jeg er engagerede i dette," tilføjede hun.

Kilde: Israelske Daily Haaretz.

Kommentar:
Hillary Clinton gør Israel stor uret. Den eneste frie og demokratiske nation i Mellemøsten står i et dødvande med hensyn til de Islamiske terrorister.

Hvorfor skal Israel acceptere Islamiske terrorister som "fredspartnere"?
Bør Hillary Clinton ikke vente og se efter frugterne af den "arabisk revolution" først?

Hvis Egypten pludselig blev et demokrati og en nation, der støtter menneskerettigheder, så ville de slutte sig til Israel i kampen for at bremse den Islamiske terrorisme.

Hvad nu, hvis Syrien bliver tilhænger af et frit og demokratisk Mellemøsten. Vil Syrien så ikke arbejde for fjernelse af Hizb'Allah fra magtens korridorer i Beirut?

At sammenligne den korrekte og retfærdige Israelske modstand med et "onde", som skal fjernes, er det modsatte af visdom. Hilary Clinton ser ikke ud til at have nogen anelse om, hvad slags Islamiske kræfter, USA synes at have tilsluttet sig.

De har ikke Israels bedste interesser i tankerne. De vil snart begynde at presse Israel til at underkaste sig Islamiske krav. Jøder vil overgive mere Jødisk land, fremtvunget af en "fredsplan", der er baseret på løgne og ondskab.

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/14/clinton-israel-must-compromise-or-face-fate-of-islamic-dictatorships/