Klippemoskeen.

12. marts 2011.

Mussolini begavede Klippemoskeen med 75 marmorsøjler.

Det fascistiske Italien begavede Islam med marmorsøjler til Klippemoskeen på Tempelbjerget i Jerusalem.

Få mennesker kender Klippemoskeens historie. Den står på Tempelbjerget i Jerusalem. Interiøret er næsten en kopi af St. Peters Basilika, centret for Vatikanets magt i Rom.

Da Benito Mussolini begavede paven med Vatikanets status som stat i 1929, var det fascistiske Italien baseret på en vision om at forene hele Mellemøsten under deres styre. Italien ønskede at smide den britiske dominans i regionen på porten, og havde brug for støtte fra de Islamiske kræfter. En union mellem den Katolske Kirke og Islam var nødvendig for at kaste Protestantiske og Evangeliske nationer som Storbritannien ud fra Jerusalem.

Da Jerusalem blev erobret, var Rom regent for de to vigtigste religiøse steder på Jorden.

Dette er den officielle version:
I et af ​​de øverste hjørner af klippen er der en trækasse af form som et tårn, der ifølge traditionen rummer Mohammeds fodaftryk. Ifølge Islamisk tradition er Kong Salomo begravet ved siden af ​​porten.
Kilde:
---------------------------------
Inde i Klippemoskeen opbevares der nogle "hellige relikvier", som hævdes at være fra profet Muhammed. Ligesom i den Katolske religion har muslimer dyrket og dyrker stadig afguder af skabte ting. Inde i Klippemoskeen er der et tårn af træ, som indeholder "Muhammeds fodaftryk". En anden net-side hævder, at en prøve af Muhammeds hår eller skæg opbevares der.

I 1938 arbejdede Adolf Hitler og Benito Mussolini sammen med stormuftien af ​​Jerusalem - alle tre Jøde-hadere af hjertet. Under renoveringen af Klippemoskeen i årene 1938 til 1942 blev interiøret ændret i en retning, så den lignede domkirken i Vatikanet.

Det fascistiske Italien forsynede den egyptiske regering med 75 marmorsøjler, der skulle anvendes inde i Klippemoskeen.

Dette er en af de officielle optegnelser:
De 75 Carrara søjler af marmor, som opdeler interiøret, stammer fra denne restaurering og var en gave fra Mussolini.
Kilde:
-------------------
I dag har Kongeriget Jordan overtaget ansvaret for vedligeholdelsen af Klippemoskeen. Jordan’s Konge har netop nu startet et større eftersyn, for at gøre Klippemoskeen klar til den endelige anti-kristelige regering.

Jordan’s Konge har allerede udfordret paven til at lade den Interspirituelle dialog bliver til virkelighed. Han ønsker, at verdens to hoved-religioner fusionerer til et "universelt broderskab", der kan bringe "fred i verden".

For 800 år siden mente både Muslimer og Katolikker med urette, at Klippemoskeen var Kong Salomons tempel. Tempelridderne, der tjente paven i Rom, gjorde den til deres hovedkvarter i pavedømmets regeringstid fra 1099 - 1291 e.Kr.

Her er en historisk net-side, der bekræfter denne fejl.
I Middelalderen mente både Kristne og Muslimer at Kuplen var det bibelske Salomons Tempel. Tempelridderne oprettede deres hovedkvarter der under korstogene, og senere fik deres kirker dets design som forbillede.
Kilde: Sacred destinationer:
-------------------------------
Ligesom i Mekka, hvor Muslimerne tilbeder en sort sten, der formodes at være fløjet ned fra månen, tilbeder Muslimerne en anden sten inde i Klippemoskeen. Stenen, som Muhammed stod på, da han blev taget op til Himlen.

Også de Romerske Katolikker i Jerusalem tilbeder en masse sten. Inde i Den Hellige Grav’s kirke rører og kysser Katolikkerne indviede sten. I et andet rum har Vatikanet bevaret et "helligt stykke klippe fra Golgatha" til tilbedelse og ærefrygt.

En dag vil alle disse sten-tilbedere tilbede den endelige Anti-krist omkring hans trone. De vil alle samles i et Nyt Tempel for alle trosretninger - Klippemoskeen på Tempelbjerget.

Selv Muslimerne erkender, at en "engel" vil komme til denne Kuppel og bringe dom.

For Muslimerne er det klippen, hvorfra Muhammed's bevingede hest sprang ind i himlen på sin "Night Journey", ledsaget af Ærkeenglen Gabriel. (Koranen 17). Klippen siges at bære hestens aftryk. Muslimsk tradition hævder, at en engel kommer til klippen for at udløse trompetstød i den sidste dom ved verdens ende.
Kilde: Sacred Destination
-------------------------------
Jesus, Messias, vil bringe alt dette til ophør ved sit andet komme til Jerusalem.

2 Thess 2:6-8:
”I ved også nu, hvad det er, der holder igen, så at han først åbenbares, når hans tid er inde. For allerede nu virker lovløshedens hemmelighed; blot skal han, der endnu holder igen, først fjernes.”

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/12/mussolini-gifted-75-marble-pillars-to-the-dome-of-the-rock/