Palæstinensere: Mellemøst-revolutionerne vil føre til Israels fald.

Den 15. marts 2011.

USA's præsident Barack Obama, hvis administration er røde i ansigterne, over ikke at kunne forudsige de revolutioner som fejer hen over Mellemøsten, forsøger nu at male situationen som positiv for Israel.

Kræfterne som tager over i Egypten "bør naturligvis bringes i overensstemmelse med Israel," sagde Obama naivt til en forsamling af demokratiske donorer i Miami i sidste uge​​. "Jeg er faktisk overbevist om, at om 10 år fra nu af, vil vi være i stand til at se tilbage, og muligvis sige, at dette var begyndelsen på en helt ny og bedre æra."

Obama fortsatte med at nedtone sammenligningen af det, der nu sker i Mellemøsten, med den iranske prodemokratiske revolution i 1979, som gav anledning til den islamiske republik. Det har det Hvide Hus også gjort, men det ignorerede, at Det Muslimske Broderskabs åndelige leder, Yusuf al-Qaradawi, efter årtiers eksil er vendt tilbage til Egypten.

Men palæstinenserne er opmærksomme på det, og er ikke veget tilbage fra at erkende, at med ændringerne i Mellemøsten er det faktisk mere sandsynligt, at der bliver genetableret en forenet arabisk front mod Israel.

I virkeligheden er dette netop, hvad Israels såkaldte "freds-partnere" håber på.

Det Palæstinensiske Selvstyres avis, Al-Hayat Al-Jadida, afslørede i en leder i sidste uge, at når de pro-demokratiske revolutioner i hele Mellemøsten når deres afslutning, vil en ny arabisk nation give magt til at vende det fjendtlige blik mod Israel.

"Symbolet for ære og værdighed hos de arabiske masser er konflikten med Israel og dets allierede, efter deres flugt fra regimer, som undertrykte dem, forarmede dem, udsultede dem, og som fungerede som en barriere mellem dem og standsningen af den zionistiske foretagsomhed," kunne man læse i lederen.

Heller ikke Amerika vil undslippe bølgen af raseri.

"Det palæstinensiske folk ved, med sin lange historie af modstand, at de arabiske nationer snart vil begynde at råbe deres gamle slogans, heriblandt " Amerika er slangens hoved," mente avisen, og tilføjede, at Obama tilsyneladende glemmer", at verden er under forandring, og ikke længere er gidsel for amerikanske interesser."

Kilde: http://www.israeltoday.co.il/tabid/178/nid/22687/Default.aspx

Kirsten Genach, 15. marts 2011
SupportIsrael.net