Massakren på jøderne forfølger stadig Libyen.

[De sidste jøder i Libyen]
Den 25. februar 2011.

I 1930erne boede der 25.000 jøder i Libyen; mange af dem blev nedslagtet. For mange år siden forlod de sidste Jøder Libyen og rejste til Israel eller Italien.

1930'erne boede der omkring 25.000 jøder i Libyen, men deres antal svandt drastisk ind på grund af forfølgelserne fra Italien og Tyskland under Anden Verdenskrig, samt en række statsstøttede pogromer, efter Libyen blev uafhængigt. Den sidste Jøde i Libyen immigrerede til Italien for flere år siden.

I Israel, hvor der skønsmæssigt er op imod 100.000 jøder af libysk afstamning, blev mange overrumplet af nyheden om opstanden.

Source: Jerusalem Post.

Kommentar:
For nogle uger siden mødte jeg en ung jødisk kvinde af libysk oprindelse. Hun fortalte mig, at folkedrabet på jøderne i det fascistisk kontrollerede Libyen næsten er glemt. Hendes mor mistede hele sin familie der. Bibelens Gud har ikke glemt.

Inde i hovedet på den gale hersker over Libyen er der hverken fornuft eller dømmekraft. Blodet af de nedslagtede jøder har givet Gud grund til at lamme diktatoren. Oberst Gaddafi er en af de mest vanvittige verdensledere i vor tid.

Pris Jesus Messias, som har nøglen til denne mands evige vel. Må han omvende sig, så han kan komme til Himmelen

Den ultimative tilgivelse på Jorden findes hos de messianske jøder, der har tilgivet de nazistiske slagtere, som nedslagtede alle deres nærmeste slægtninge. Kun ved den styrke, der kommer fra Jesus Messias, er en sådan tilgivelse mulig.

Den jødiske dame af libysk oprindelse, som Jesus lod mig møde, tog imod et Ny Testamente på hebraisk.

ApG 4:12:
”Og der er ikke frelse i nogen anden, ja, der er ikke givet mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved.”

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/25/the-slaughter-of-jews-keep-on-haunting-libya/