Dagens julehilsen fra Betlehem er Jøde-had.

Fra News that matters.
21. december 2010.

Julebudskabet er i henhold til islam, "boykot Israel". Vatikanet bruger midnatsmesse til at velsigne terrorister.

Borgmesteren i Betlehem, Victor Batarseh, plejer hvert år at invitere den internationale presse og alle kristne pilgrimme i Det Hellige Land. Også i år tændte han det store juletræ i Manger Square - efter traditionen pladsen for Jesu fødsel.

Og som han gør hvert år, leverede Batarseh en tale, som angiveligt efterspurgte den mest eftertragtede julegave: "på jorden fred i mennesker, der har Guds velbehag!" bortset fra, at hans jule-ønske ikke omfattede alle mennesker.

Batarseh klagede over, at Israels sikkerhedshegn "har reduceret det 2.000-årige forhold mellem Bethlehem og dens tvillinge-by Jerusalem." Batarseh lod ikke kendsgerningerne stå i vejen, da han afsluttede sit jule-"freds" budskab ved at opfordre til en international boykot af Israel.

Kilde: Israel i dag.

Kommentar fra News that matters:
Sidste år rejste den latinske patriark fra Jerusalem til Betlehem for at kunne forestå den traditionelle katolske midnatsmesse. De islamiske ledere i Ramallah fandt også vejen til prædikestolen.

Den Vatikan-tro biskop opfordrede ikke PLO-lederne til at omvende sig og vende sig til Jesus Messias, som er den eneste, der kan redde dem fra Guds kommende vrede.

I stedet velsignede pavens mand i Israel tilhængerne af Muhammed og hyldede deres "frihedskamp". Vatikanet og Mekka er enige om, at jøderne er urostifterne i Mellemøsten.

Vi skal være opmærksomme på, at "Christmas" budskaber nemt kan vrides og misforståes.

Nazisterne i Tyskland var gode katolikker, der fejrede jul. Ikke alene tilføjede de masser af "krydderier" til evangeliet. De tjente en falsk "Jesus", som var blevet opfundet af dæmoner dybt nede i afgrunden.

Mens SS-officererne sang "julesalmer" og gik rundt om juletræet, var der andre nazi-soldater, der gassede millioner af jøder, idet de troede, at sønner og døtre af Israel var fjender af deres "gud ".

I dag er ”julen” blevet en næsten lige så ond fejring af synd, et orgie af indkøb, fuldskab og smagløst hedenskab. Det evige lys, der blev født i Betlehem, er blevet dækket af mørke, og byen besat af hedninger, som er de sande fjender af Bibelens Gud.

Kilde:
http://ivarfjeld.wordpress.com/2010/12/21/todays-christmas-message-from-bethlehem-is-jew-hate/