Massiv koordineret angreb på Israel planlagt til søndag.

Fra News that matters.
24. december 2010.

Massiv koordineret Globalt Medie-angreb på Israel planlagt til søndag.

Hamas hilste CNN med "Merry Christmas". En ny islamisk "hjælpe-flotille" angriber måske Israel på søndag.

TV rapporterer, at "Asia 1" konvojen begyndte sin rejse i Indien, rejste gennem Pakistan, Iran, Tyrkiet og Syrien og er indstillet til at sejle til Gazastriben på søndag. Den blev budt velkommen af Khaled Maashal, mens han var i Damaskus.

Israels Radio rapporterer: Regeringen overvåger en støtte-konvoj til Gaza, der har planer om at sejle fra Libanon på søndag.

”Asia 1”, som er den første konvoj, der forsøger at nå Gaza fra Asien, begyndte sin rejse i Indien. Så rejste "fredsaktivisterne" gennem Pakistan, Iran, Tyrkiet og Syrien, før de ankom til Libanon torsdag. En rejse til samling af støtte fra diktaturer, despoti og andet ondt.

Kilde: Jerusalem Post
----------------------------------------
Kommentar fra News that matters:
Israels overgivelse til FN's krav om åbne grænser mod Gaza bærer nu sine frugter. Ligesom før Operation Cast Lead, er snesevis af raketter og morterer blevet affyret ind i Israel fra Gaza.

Den 23. om aftenen så jeg en højtstående embedsmand i Gaza, der hilste det amerikanske folk på CNN med "Mary Christmas".

Så vidste jeg, at et koordineret islamisk angreb på Israel er på vej. For det nye julebudskab fra den muslimske verden er koordineret Jøde-had. Dette er nu et spil, der også spilles af katolikker og senest af muslimer og hinduer fra Indien.

At den næste Gaza flotille kunne udfordre Israel søndag, er et veltilrettelagt medie-angreb. Dette skib vil helt sikkert ikke være i stand til at bryde den israelske Navel-kontrol over Israels søgrænser.

Hele formålet er at forpeste den jødiske stat i medierne, som grusomme og onde: At nægte "fattige folk i Gaza" forsyninger på tærsklen til jul.

Og mens søvnige "kristne" netop har spist deres aftensmad, vil friske medie-billeder kommer til millioner af dagligstuer via CNN og BBC. Globale journalister vil igen forsvare det "undertrykte" folk i Gaza, idet de giver frisk støtte til islamisk terrorisme, der fungerer som en kræftknude fra sin base i Mellemøsten.

Disse islamiske perverterede har ikke nogen skam. Samtidig med at de benægter, at "Allah" har en søn, griber de endog selv til Hans navn, når det er nødvendigt, for at vende den kristne verden mod Israel.

Vægtere på Jerusalems mure og støtter af Israel: Sov ikke, men vær årvågen!
---------------------------
Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2010/12/24/massive-coordinated-attack-on-israel-planed-for-sunday/