130 millioner muslimer støtter Osama Bin Laden.

Fra News that matters.
20. december 2010.

Halvdelen af muslimerne i Nigeria støtter al-Quada. 34 procent af muslimerne i Kongeriget Jordan hylder Osama Bin Laden.

Den 2. december 2010 udgav Pew Research Center resultaterne af en ny meningsmåling fra seks muslimske lande. Den kaster et nyt, overraskende lys over antallet af muslimer på verdensplan, der støtter al-Qaeda.

Det astronomiske antal muslimer - 130 millioner - støtter al-Qaeda - og det fra blot de seks lande, som Pew's meningsmålinger besøgte.

Pew angiver også de enkelte adspurgte landes procentvise støtte til al-Qaeda: 34 procent af jordanerne, 49 procent af de nigerianske muslimer, 3 procent af libaneserne, 20 procent af egypterne, 23 procent af indoneserne, 18 procent af pakistanerne og 4 procent af tyrkerne. Samlet er det reelle tal overvældende.

Som Pew organisationen indrømmer, kunne meningsmålingerne ikke gøre deres undersøgelse i de føderalt administrerede stammeområder (FATA) i Pakistan, hvor al-Qaeda og Taliban regerer.

Hvis beboerne i FATA blev undersøgt, ville antallet af al-Qaeda tilhængere i Pakistan utvivlsomt stige betydeligt. Man kan kun gisne om, hvor højt dette tal ville være, hvis muslimer i Irak, Afghanistan, Somalia og Saudi-Arabien blev undersøgt.

Men selv et udvidet data sæt, med omfang og størrelse, ville stadig kun omfatte en delvis optælling af alle muslimer. Den ville mangle så meget som at begynde at røre ved de muslimer, der bor uden for de muslimske lande, herunder USA. De meningsmålinger, der hidtil er blevet gennemført, har været en dårlig trøst.

Et Pew Poll af amerikanske muslimer fra 2007 viste f. eks. at 75.000 amerikanske muslimer støttede al-Qaeda og 120.000 amerikanske muslimer mente, at bombeangreb mod civile til forsvar for islam er berettiget.

Kilde: Pyjamas Media.
----------------------------------------
Kilde:
http://ivarfjeld.wordpress.com/2010/12/20/130-million-muslims-support-osama-bin-laden/