USA veto "redder Israel", så længe Washington ønsker det.

Fra News that matters.
17. december 2010.

Den amerikanske kongres vil nedlægge veto mod et lovforslag om en "palæstinensisk stat", før der er en fredsaftale.

Repræsentanternes Hus vedtog torsdag et forslag, der imødegår et skridt, som støttes af den Palæstinensiske Præsident, Mahmoud Abbas, om anerkendelse af en stat inden for grænserne fra 1967 uden enighed med Israel.

Afgørelsen, der blev opnået ved generel enighed og ikke ved en afstemning blandt Husets medlemmer, siger, at USA ikke vil anerkende en ensidigt erklæret Palæstinensisk stat og vil nedlægge veto mod enhver beslutning om anerkendelse, som fremsættes i FN's Sikkerhedsråd uden en aftale mellem de to parter.

Formanden for Parlamentets udenrigsudvalg, Howard Berman, søsatte beslutningen. Den præcise ordlyd er, at USA "bekræfter sin stærke støtte til en forhandlet løsning på den Israelsk-Palæstinensiske konflikt.”

"USA bekræfter kraftig modstand mod ethvert forsøg på at oprette eller søge anerkendelse af en Palæstinensisk stat uden for en aftale, forhandlet mellem Israel og Palæstinenserne," siger forslaget, og udtaler også at "reel og varig fred kan kun opnås gennem direkte forhandlinger mellem de to parter".

Huset nævnte, at Palæstinensiske ledere truede med at fremsætte en ensidig erklæring om en Palæstinensisk stat og blev bedt om anerkendelse fra FN og andre internationale fora.

Kilde : Ynetnews.com
------------------------------------------------------
Kommentar fra News that matters:

En jødisk stat, der baserer sin eksistens på Washingtons nåde og barmhjertighed, er en skrøbelig struktur.

Staten Israel kan kun have Bibelens Gud, som sin beskytter. Han er Den evige Klippe.
Enten adlyder man Ham, eller man vil havne sammen med Hans fjender.

Den næste kongres, som vælges i USA, kan vise sig mere islamvenlig end de nuværende.

Hvad så?
Skal Israels sikkerhed være baseret på populære vinde i Amerika?

En "Palæstinensisk" stat er enten principielt forkert, eller det er det rigtige skridt i retning af fred. Politikerne i USA har allerede dannet sig deres mening. De er i direkte opposition til Sandheden.

Hvis folk elskede frihed, ville de aldrig igen lade Islam besætte en del af Jerusalem, og ikke nogen anden del af jødisk jord.
----------------------
Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2010/12/17/us-veto-still-saves-israel-but-for-how-long/