Israelsk embedsmand bekræfter, at Hamas' raketter kan nå Tel Aviv.

25. november 2010.

HAMAS kan nå Tel Aviv. Kombineret med missiler fra Hizb"Allah kan hele den jødiske stat blive målet.

En højtstående israelsk efterretningskilde advarede søndag om, at Hamas terror-militsen har oplagret raketter i Gaza-striben med en rækkevidde på 80 kilometer (50 miles).

Dette er en bekræftelse på, at Tel Aviv er inden for rækkevidden fra deres affyringsramper.

Embedsmanden bebrejdede Egypten for ikke at gøre nok for at stoppe smuglingen af sprængstoffer til Gaza og tilføjede, at Egypten kunne sætte en stopper for det inden for 24 timer, hvis de ville.

Et netværk af tunneler opererer under 8-miles grænsen mellem Gaza og Sinai-ørkenen - et område, der let kunne overvåges skarpere af egyptiske sikkerhedsstyrker, hvis Cairo havde viljen til at gøre det.

Store mængder våben kan ikke komme ind Egypten, uden myndighederne ved det, tilføjede embedsmanden. Dette tyder på, at Egypten tillader Hamas at erhverve våben i bytte for, at de islamiske militante lader Egypten være i fred.

En højtstående egyptisk efterretningskilde reagerede ved at sige, at de egyptiske sikkerhedsstyrker har udført deres opgaver langs grænsen til Gaza med succes og er blevet rost af den israelske efterretningstjeneste for deres arbejde.

Kilde: ICEJ.org

Ivarfjeld.wordpress.com/, 25. november 2010