EU har på 10 år brugt 1,3 milliarder på “Palæstina”.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
22. marts 2012.

Baronesse Ashton siger, EU vil forsyne "Palæstinenserne", indtil de har deres egen stat.

Baronnesse Ashton leverede et nøgle-indlæg på UNRWA-konferencen i ‪Brussels (De Forenede Nationers Hjælpeorganisation for Palæstina-flygtninge i Mellemøsten). ‬

Konferencen blev kaldt: Palæstina-flygtninge i det skiftende Mellemøsten. Linket til det fulde indlæg vises nedenfor. Her er nogle af højdepunkterne:

"Vi oplevede med ydmyghed og beundring, hvad så mange mennesker i Tunesien, Egypten og Libyen gjorde, da de rejste deres stemmer for at sætte en stopper for regimer i en revolution, som var en inspiration for os alle".

"Da jeg senest var i Gaza, havde jeg det privilegium at mødes med en gruppe unge mennesker: Yasmeen er her i dag, men jeg mødtes også med Ali, Motaz, Smaher og Sahar, og de sagde en række ting til mig under dette møde. Jeg vil citere fra det, de sagde til mig dengang".

"Selvom jeg bor i Gaza, som er et fængsel, vil jeg fortsat elske og gøre rede for dens skønhed, energi og håb for alle de unge omkring mig".

Nogle andre alarmerende oplysninger vedrørende mængden af penge, som EU har brugt til støtte af Islamisk terrorisme i det sidste årti:

Det er ikke en tilfældighed, at den Europæiske Union er den største og mest loyale donor. Vores donor-aktivitet startede i 1971, og i de sidste 11 år har vi ydet over 1.3 milliarder € i støtte til UNRWAS arbejde – sammen med bidrag fra EU-medlemsstaterne tegnede EU's samlede bidrag sig i 2010 og 2011 for næsten 40% af den samlede støtte. Det er en stor indsats under vanskelige økonomiske omstændigheder. Det endelige mål er dog, at Palæstinenserne skal blive herre over deres egen skæbne i deres egen stat.

Så kom hendes sammenligning af terrorismen mod Jøderne i Toulouse og IDF-operationerne i Gaza.

"Vi er samlet her, fordi vi har anerkendt potentialet i unge i Palæstina. Mod alle odds har de fortsat med at lære, arbejde, drømme og stræbe efter en bedre fremtid. Og de dage, hvor vi husker unge mennesker, der er blevet dræbt under alle slags frygtelige omstændigheder – de Belgiske børn har mistet livet i en frygtelig tragedie, og når vi tænker på, hvad skete i Toulouse i dag, når vi husker på, hvad der skete i Norge for et år siden, når vi ved, hvad der sker i Syrien, når vi ser, hvad der sker i Gaza og i forskellige dele af verden."

Source: Palæstina News Network

Kommentar:
Det er værd at bemærke, at baronesse Ashton finder det Arabiske forår i Egypten beundringsværdigt og "inspirerende". Det bragte Det Muslimske Broderskab og partnerne til magten med to tredjedels flertal - en terroristisk organisation, som kræver håndhævelse af Sharia-lovgivning i Egypten.

Hun støtter også Hamas’ ungdom fra Gaza, der kalder området et "fængsel". Det understreger den Islamiske påstand, at Israel er en forfærdelig besætter af Arabisk jord. Hamas hævder blot, at Zionisme er undertrykkende og ond.

Har det nogensinde slået Ashton, at hvis de unge havde kritiseret Hamas, kunne de ikke have vendt tilbage til Gaza?

I sin tale anerkender Ashton Hamas og den Palæstinensiske stat uden at opstille eventuelle forudgående betingelser for en ændring af holdningen over for Israel. Ingen efterspørgsel efter en afslutning på vold, og heller ikke efter deres anerkendelse af den Jødiske stat.

Det er muligt, at Nazi-lederen, Joseph Goebbels, ville have brugt lidt mere peber mod Jøderne, men ikke meget. Ligesom Hitler er Ashton klar til at møde Stormuftien i Jerusalem på ethvert tidspunkt. Med nok en milliard Euro eller så kan han afslutte det, der aldrig lykkedes for Hitler.