Iran: Alle Muslimer må marchere mod Jerusalem på fredag.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
27. marts 2012.

Iran presser sin Jødiske befolkning til at deltage i den mange-grenede tilstrømning til landets grænser.

Israel er rede til at håndtere denne uges "Globale march til Jerusalem," sagde embedsmænd i søndags. Arrangørerne planlægge en mange-grenet tilstrømning til landets grænser for at markere 36-årsdagen for Land Day på fredag.

Arrangørerne af begivenheden – kendt som "GMJ" – siger, de planlægger fredelige marcher til den Israelske grænse i Libanon, Syrien, Jordan og Egypten, til kontrolposter på Vestbredden og til indgangen til Gaza-striben.

"Vores mål er at afslutte den Zionistiske politik med apartheid, etnisk udrensning og Judaisering, som alt skader folket, landet og Jerusalems hellighed," skrev de om hændelsen på deres officielle hjemmeside.

"GMJ består af en forskelligartet koalition af Palæstinensiske, Arabiske og internationale aktivister, som er forenet i kampen for at befri den hellige by, Jerusalem (byen af fred), fra ulovlig Zionistisk besættelse".

Arrangørerne sagde, at der også ville blive organiseret processioner i Arabiske og Muslimske hovedstæder på verdensplan, samt foran de Israelske ambassader i en række uspecificerede lande.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Den Islamiske march mod Israel har været en konstant march siden 1948. Araberne er blevet slået blå og gule i de sidste ni krige, i deres forsøg på at ødelægge det Jødiske hjemland.

For at kunne komme ned langs Israels grænser må Sunni-Muslimer og Shia-Muslimer holde "brandophør" og stoppe slagtningen af hinanden i "Allah’s" navn.

Det, der kan forene dem, er Jihad mod deres fælles fjende: Israel.

Det er fascinerende at se alle de liberale og socialistiske aktivister, som står sammen med Islam i deres march mod Israel. De står sammen med rent onde og totalitære kræfter, og vil omkomme for deres tåbelighed.

Bibelen har et temmelig brutalt budskab til alle, som fører krig imod Jerusalem.

Zak 14: 12:
”Med denne plage vil Herren ramme alle de folkeslag, der fører krig imod Jerusalem: Deres kød skal rådne, mens de endnu står oprejst, øjnene skal rådne i øjenhulerne, og tungen skal rådne i munden på dem.”

Profeten Joel forklarer, at der vil være en global march mod Jerusalem, hvor alle nationer vil deltage. De vil sandsynligvis blive samlet til det endelige slag af de Forenede Nationer (FN).

Hvad vil kunne forene alle nationer?

Den store løgn, at deling af Israel vil bringe "fred" til Mellemøsten og verden.

Joel 4:1-2:
”I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig… ”

Underlægger du dig denne "fredsplan"?

Den eneste løsning er Jesus Messias, som har taget den dødsstraf, vi alle fortjener. For når Han vender tilbage, vil Han bringe dom til alle, der har skadet Zion’s åndedrag, eller på andre måder afvist Ham.