New Age-tilhængere slår lejr rundt om Fransk bjerg som tilflugt for dommedag 2012.

Fra theextinctionprotocol/
26. marts 2012.

26 Marts 2012 – Frankrig – Et bjerg, der tårner sig op over en Fransk kommune med en befolkning på bare 200, bliver opreklameret som en moderne Noas Ark, når dommedag kommer – angiveligt mindre end ni måneder fra nu. En hurtigt voksende strøm af New Age troende - eller esoteriske, som de lokale kalder dem – har slået sig ned med deres autocampere i den normalt maleriske og rolige Pyrenæiske landsby, Bugarach. De mener, at når apokalypsen kommer den 21. december i år, vil rumvæsner, der venter i deres rumfartøj på Pic de Bugarach, frelse alle mennesker i nærheden og transmittere dem til den næste tidsalder.

Eftersom den syndflodsagtige dato – der ifølge eskatologisk overbevisning og forudsagte astrologiske justeringer, der ud fra Mesoamerican Long Count-kalenderen konkluderer en 5,125-års cyklus – nærmer sig, er hændelserne omkring bjergtoppen blevet mere bizarre og rituelle.

I årtier har der været den tro, at Pic de Bugarach, som med sine 1230 meter er det højeste punkt i bjergkæden Corbières, besidder en uhyggelige magt. Det kaldes ofte det "omvendte bjerg" – (geologer mener, at det eksploderede efter sin dannelse, og toppen landede den forkerte vej) – og menes at have inspireret Jules Vernes til ”Rejsen til jordens indre” og Steven Spielbergs ”Close Encounters of the Third Kind”.

Siden 1960'erne, har det tiltrukket New Agere, som insisterer på, at det udsender særlige magnetisk bølger. Op mod 100.000 mennesker menes at planlægge en tur til bjerget 30 km vest for Perpignan i god tid før den 21. december, og opportunistiske iværksættere indkasserer skamløst på fænomenet.

Mens Amerikanske rejsebureauer tilbyder særlige envejs tilbud til overværelsen af verdens undergang, har en tilstødende landsby, Saint-Paul de Fenouillet, produceret vin for at fejre begivenheden. Jean-Pierre Delord, den desorienterede borgmester i Bugarach, har markeret situationen overfor de Franske myndigheder, og anmodet dem om, at krypterer hæren for den lille landsby af frygt for mange selvmord.Independent