Abbas erklærer diplomatisk krig mod Jerusalem.

5. marts 2012.

Formanden for Det palæstinensiske Selvstyre, Mahmoud Abbas, har skiftet standpunkt omkring Det palæstinensiske Selvstyres bestræbelser på at slette beviser for Tempelbjergets jødiske rødder, og beskylder Israel for at forsøge at fjerne Jerusalems arabiske og kristne karakter.

Han talte forrige søndag ved Den Internationale Konference i Jerusalem, som var sponsoreret af Den Arabiske Lige, og som fandt sted i Doha, Qatar, hvis hersker indledte konferencen med at sige, at Israels jødiske udvikling i og omkring hovedstaden truer hovedstadens arabiske identitet.

Sheik Hamad bin Khalifa Al Thani opfordrede FN til at undersøge, hvad han kaldte de israelske bosættelser, og han lovede støtte til sammenhold mellem Abbas’ Fatah-parti og den rivaliserende terrororganisation Hamas.

Det var planlagt, at FN’s særlige koordinator for fredsprocessen i Mellemøsten, Robert Serry, skulle tale ved den tre dage lange konference..

Abbas anklagede ifølge det Betlehem-baserede nyhedsbureau, Ma'an, Israel for “at bruge de hæsligste og mest farlige midler til at gennemføre planer om at slette og fjerne den arabisk-islamiske og den kristne karakter fra Østjerusalem.”

Han anklagede Israels påståede apartheidmur for at have isoleret arabere fra Jerusalem og sagde, at arabere finder det “næsten umuligt” at komme derind på grund af manglende tilladelser. I virkeligheden kommer tusindvis af arabere fra Judæa og Samaria ind i Jerusalem hver dag.

Abbas opfordrer til en arabisk march mod Jerusalem. Det følger efter de sidste mange års kampagne, hvor man har forsøgt at fjerne artefakter, der ville vise Tempelbjergets oprindelse i Jerusalem, som det er dokumenteret i Bibelen.

Snesevis af Det palæstinensiske Selvstyres gejstlige har nægtet enhver jødisk forbindelse til det hellige sted, og de muslimske vogtere på Tempelbjerget har brugt rendegravere og traktorer for at fjerne tonsvis af skidt, der kan indeholde jødiske artefakter.

Abbas sagde: “Jerusalem tilhører os alle, og ingen kan stoppe os i at få adgang til den."

Jødiske arkæologer har fundet hundredvis af uvurderlige artefakter ved hjælp af frivillige, der tålmodigt har finkæmmet tonsvis af skidt, som blev kasseret af de muslimske bygningsarbejdere. Mange af artefakterne har gentagne gange ført bevis for den jødiske tilstedeværelse i Jerusalem under Det andet Tempels periode for mere end 2000 år siden.

Kirsten Genach 5. marts 2012.
SupportIsrael.net