Rick Warren: Imamer og Moskéer er ”troværdige”.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
4. marts 2012.

Rick Warren: Hvad har alle religioner til fælles? Vi ønsker alle at gøre godt. Lad os gøre det sammen.

I følge Rick Warren har den Romersk-Katolske Kirke brug for at blive støttet som en Global Kirke, og ligeså P.E.A.C.E.- netværket med de forbløffende 500.000 kirker. Alle, der føler, at ”One World Religion” blot er en myte, lyt til denne video: http://www.youtube.com/watch?v=RkumUYaxl0s&feature=player_embedded

Både Hizb "Allah og Hamas er kendt for at gøre et godt "socialt arbejde". Det har Rick Warren ikke noget imod.

At dette er det laveste af tre niveauer i Islam, er ikke hans bekymring. At socialarbejdere i Islam har fået til opgave at søge og tage politisk magt, bliver fuldstændig ignoreret af Warren. De Islamiske socialarbejdere er ansvarlige for Nigeria, Yemen, Saudi Arabien og Iran.

Muslimer søger ikke politisk magt for at gøre et godt socialt arbejde. Socialt arbejde er blot et værktøj til at få politisk opbakning, og ikke deres overbevisning og ultimative motivation. At elske og respektere sin næste som sig selv er ikke et Islamisk begreb.

Det højeste niveau i Islam er Jihad. Socialarbejderne og de politiske ledere i Islam er kaldet til at indtage verden for "Allah", og tvinge resten af os til at leve i underkastelse.

Hvis denne tale af Warren var blevet holdt på Tempelbjerget i Jerusalem, kunne den meget vel passe som en tv-dækket tale af den endelige Antikrist.

Den endelige Antikrist vil ytre universalisme, løgne og bespottelser, og sikkert inkludere "tro på Jesus" i det universelle kompromis.

Islam er en "fremmed gud", ukendt for profeten Daniel. Den endelige Antikrist vil ære en "gud" med politiske og militære kræfter. En fæstningernes "gud".

Her er noget at tænke over:

Daniel 11:37-39:

Han vil ingen hensyn vise overfor hans forfædres guder eller overfor den gud, der er begæret af kvinder, ej heller vil han agte på nogen gud overhovedet, men ophøje sig selv over dem alle.

”Sine fædres guder giver han ikke agt på, ej heller kvindernes yndlingsgud eller nogen gud overhovedet; men han gør sig stor over for dem alle. I stedet ærer han Fæstningernes Gud; en gud, hans fædre ikke kendte, ærer han med guld, sølv, ædelstene og kostbarheder. En fremmed guds folk gør han til forsvarere for sine fæstninger, og dem, han anerkender, overøser han med æresbevisninger, giver dem herredømme over mange og tildeler dem jord som belønning.”

Talen af Rick Warren kan give ham millioner af dollars fra FN, Romersk-Katolsk velgørenhed og Tony Blairs "Faith Foundation". Saddleback Church kan sende sine medlemmer ud over hele verden, sammen med "tros-arbejdere" af alle trosretninger.

Religiøse mennesker, der ikke kender deres Bibel, vil ikke være i stand til at bedømme en mand som Rick Warren. Venligst se ovenstående video med disse ord af Jesus i tanker:

Joh 15:19:
”Var I af verden, ville verden elske jer som sit eget; nu er I ikke af verden, men jeg har udvalgt jer af verden, derfor hader verden jer.”

Skrevet af Ivar