Mail fra Change.org

8. februar 2012.

Hjælp med at udfylde kortet! Og bed!
Tillykke! 7.000 mennesker har underskrevet andragendet! Tak igen for deltagelsen sammen med andre fra hele verden, som insisterer på, at "Fader", "Søn" og "Guds Søn" skal oversættes bogstaveligt fra Bibelteksten. Vores mål er naturligvis ikke et bestemt antal underskrifter, men troskab i oversættelsen, så vi vil fortsætte underskriftindsamlingen, indtil vi får det engagement, vi søger. Det er faktisk en global kampagne, og nu har vi en måde at vise det på.

En tidligere Wycliffe/SIL frivillig, der var personlig bekendt med den kontroversielle oversættelser og gik i protest, har udviklet et kort, der viser, hvor underskriverne bor, og eventuelle kommentarer, de har sendt.

Selvom alle disse oplysninger først er blevet lagt på den offentlige underskriftindsamlings websted, er det meget lettere at gennemgå den her: http://biblicalmissiology.org/petition-comments-map/(Klik "Full Screen" for at se).

Det er et kraftfuldt værktøj, som vi opfordrer dig til at udforske. Tag dig tid til omhyggeligt at læse kommentarerne igennem. De er alle meget bevægende, især bekymringerne fra nationale kristne og de, der arbejder i institutionerne, som er dybt bedrøvet over disse oversættelser. Vi er her på grund af sådanne bekymringer.

Men vi har stadig brug for din hjælp. Hjælp os med at "udfylde kortet" med flere underskrifter. Kig på kortet med byer eller lande uden markør. Kender du nogen, for eksempel fra Columbia, Chile, Tanzania, Algeriet eller Vietnam, der vil slutte sig til os?

Hvis ja, bedes du henvise dem til underskriftindsamlingen: http://www.change.org/petitions/lost-in-translation-keep-father-son-in-the-bible, og Fakta-tjekket dokumenterer vore bekymringer: http:/ / biblicalmissiology.org/wp-content/uploads/2012/01/LostInTranslation-FactCheck.pdf

Dette spørgsmål bør naturligvis føre os til bøn. I den vil vi stå sammen med SIL, der har kaldt deres globale personale til bøn og faste på grund af denne oversættelses-strid. Således beder vi ligeledes dig om at afsætte et tidspunkt mellem mandag den 13. februar og onsdag den 15. februar til at "søge Herren for vejledening.... " Vi beder oprigtigt til Gud om at lede arbejdet samt de ansatte ved Wycliffe, Frontiers, SIL og Biblical Missiology, og inviterer dig til at slutte dig til os, når vi beder Herren om at tale til vore hjerter.

Tak igen for din forpligtelse på Skrifterne.
-------------------------------------------
Klik på linket nedenfor for at se meddelelsen samt besvare:
http://www.change.org/messages/private?message_id=36164858&ue=emn
------------------------------
Læs: Nye Bibelversioner fjerner "Fader" og "Guds Søn" fordi det krænker muslimerne.