”Israel Today” hacket: Den Israelske hær går ind i cyberkrigen.

Fra Israeltoday.co.il/
9. februar 2012.

Mange af vore læsere vil have bemærket, at vores online-tjeneste har været sporadisk i hvert fald i de sidste par dage. Mange vil også være opmærksom på, at Israel er midt i en eskalerende cyberkrig med pro-Palæstinensiske aktivister rundt om i verden. Vore seneste server-problemer er relateret til denne krig.

I løbet af de sidste par dage slog en ukendt hacker eller en gruppe af hackere til på israeltoday.co.il’s domæne med så mange henvendelser, at domænet gentagne gange gik ned. Vi var ikke de eneste berørte. Hundreder af Israelske hjemmesider blev målrettet og kortvarigt bragt ned, herunder de Hebraiske- og Engelsk-sprogede nyhedssider hos Israels bedst-sælgende avis, Yediot Ahronot.

Da cyber-krigen mellem Israel og de pro-Palæstinensiske hackere intensiveres, har den Israelske hær fået en stadig mere fremtrædende rolle i forsvaret af nationen på denne nye slagmark.

IDF-talsmanden rapporterede i denne uge, at 27-årige Daniel, en nylig indvandrer fra Mexico, var blevet rekrutteret af hæren på grund af hans "kreative" computerfærdigheder.

I sin nuværende stilling som systemets informationssikkerhed i NCO for det Israelske luftvåben hjælper Daniel andre soldater og officerer til at møde den nye trussel fra udenlandske hackere.

"Han hjælper os med at komme med løsninger på de mest følsomme og komplekse problemer," siger Daniel’s chef, generalmajor Assaf. "Han har en masse viden, og vi betragter ham som en betydelig forbedring på det niveau"

Daniel indtræden i kampen og den stigende aktivitet fra andre pro-Israelske hackere, såsom "IDF Team" og den udenlandske Jødiske hacker "Hannibal", og kommer lige i rette tid.

Indtil nu har Israel for det meste været udsat for mindre grupper Arabiske hackere fra Mellemøsten. Men den fremtrædende internationale "hackivist"-gruppe: ”Anonymous”, har nu sit sigte indstillet på den Jødiske stat. Ifølge forskellige Internet-opslag, har ”Anonymous” planer om at lancere et større angreb på Israelske hjemmesider den 14. februar - Valentinsdag.