Vatikanet: Paven vil styrke de særlige forbindelser med PLO.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
8. februar 2012.

For at sikre kirkerne i de Palæstinensiske områder, vil "Pavestolen styrke de særlige forbindelser med PLO".

Dette er essensen af en frisk Pressemeddelelse i Vatikanet. En pavelig delegation er vendt tilbage fra Ramallah, hvor der blev afholdt samtaler mellem "Pavestolen", og Den Palæstinensiske Befrielsesorganisation (PLO).

Vatikanet underskrev en Basisaftale med PLO i år 2000. Forhandlingerne sigtede mod en omfattende international aftale om regulering og fremme af den Katolske kirkes tilstedeværelse og aktiviteter i de Palæstinensiske områder.

"Samtalerne blev ledet af Msgr. Ettore Balestrero, undersekretær for pavestolens forbindelser med stater, og Ziad Al-Bandak, Præsidentens rådgiver for kristne relationer. Forhandlingerne blev afholdt i en hjertelig atmosfære.

"Parterne enedes om oprettelsen af en arbejdsgruppe, der skal udarbejde ovennævnte omfattende aftale".

Source: Vatican Press release.

Min respons:
Vatikanet er selvfølgelig smigret over, at en Islamisk terrororganisation lover at holde Katolske kirker åbne i en foreslået Islamisk stat, der vil blive en Jøde-fri zone.

De Katolske kirker indgik på samme måde en aftale med Hitler om at holde Katolske kirker åbne, mens Jøderne blev slagtet i gaskamrene af den "Tyske befrielses-organisation", der herskede i Berlin.
Trist, at der er fuldstændig tavshed fra Vatikanet i forhold til PLO, og at den Islamiske verden nægter at anerkende staten Israel. Vatikanet hylder Mahmoud Abbas, som er Holocaust-benægter.

Først udgivet: 13. december 2010.

Skrevet Ivar