Afvikl det Israelske demokrati, siger bosætter-lederen, Katzover.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
9. januar 2012.

"Den vigtigste rolle for det Israelske demokrati er nu at forsvinde. Det Israelske demokrati er færdig med sin rolle, og det skal afvikles og vige pladsen for Jødedommen."

Det er bosætter-lederen, Benny Katzover’s ord.

Nedenmstående er gengivet i den Isaelske venstrefløjs avis Haretz:

Det Israelske demokrati må afvikles og i stedet må en Halakhic-stat, baseret på Jødisk lov, indføres, siger bosætter-lederen, Benny Katzover i et interview med et Messiansk tidsskrift fra Chabad-
bevægelsen.

I et interview med Beit Mashiach, et tidsskrift fra den Messianske fraktion af Chabad-bevægelsen med tilknytning til bosættere, siger Katzover, at "den vigtigste rolle i det Israelske demokrati er nu at forsvinde. Israelsk demokrati er færdigt med sin rolle, og det må afvikles og vige pladsen for Jødedommen. Alt fører i retning af en anerkendelse af, at der ikke er nogen anden vej end at placere Jødedommen frem for alt andet i centrum, og dette er svaret på enhver situation."

Source: Haaretz

Kommentar:
Kløften mellem de religiøse og de sekulære i Israel bliver større. Men det gælder ikke kun langs den religiøse og den sekulære linje, men snarere langs alle linjer.

De religiøse Zionistiske bosættere ville helt sikkert ikke acceptere, at ultra-Ortodokse sekter overtog styringen af den nye "Jødiske stat".

Faktisk ville de ultra-Ortodokse sekter sabotere enhver form for religiøs regering, fordi "deres Messias" endnu ikke er kommet.

I den sekulære lejr er der også stærke Zionister, der ønsker at leve med demokrati og stadig være i stand til at få noget fra en Mac Donald om lørdagen. De vil ikke gerne arbejde tæt sammen med sekulære Jøder, der er villige til at overgive "Vestbredden" til Islamiske terrorister, som ødelægger hele det Jødiske hjemland.

Årsagen bag den nuværende indre magtkamp i den Israelske lejr er 64 års internationalt pres. De sidste 15 års pres fra diverse anti-kristne regeringer i Det Hvide Hus har ført til radikalisering i alle lejre - både Islamiske, Jødiske og Sekulære. Kaos er dagens kunstart. Der skal skabes kaos, så den endelige Antikrist kan blive ophøjet på en populær bølge, der kræver "fred og stabilitet".

Et hjemland for både sekulære og religiøse Jøder formodes ikke at kunne fungere. Det kan det ikke, hvis Bibelens Gud holder op med at være deres forsørger og beskytter.

Lukas 21:23:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.”

Jeg fik en dejlig kop kaffe sammen med en Jødisk ven i går. Han sagde: "Ingen (udefra) ville græde, hvis den Jødiske stat, Israel, var væk i morgen". Jeg ville. Men det lader til, at mange Israelere er så traumatiserede, at det ikke længere betyder noget.

Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”