Putin ærede "Queen of Heaven" i Rusland.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
2. januar 2012.

Maria's - "Queen of Heaven" - bælte blev budt velkommen i Rusland af Vladimir Putin den 26. november.

Den bedrageri-sigtede Græsk-Ortodokse leder, Archimandrite Efraim, og 20 munke bragte relikviet fra "Maria" til Rusland den 26. november 2011.
Den stærke mand i Kreml mødte den "hellige delegation" fra Grækenland i lufthavnen i St. Petersborg.

Dette er en gengivelse fra en Russisk Ortodoks hjemmeside:
"Næsten to millioner Russere er kommet til katedralerne i storbyerne for at modtage nåde fra ”Den Allerhelligste Theotokos”.

I den originale rute indgik ankomst til St. Petersborg den 20. oktober (hvor premierminister Vladimir Putin mødte delegationen i lufthavnen). Relikvierne blev bragt til Ekaterinburg, Norilsk, Vladivostok, Krasnoyarsk, Diveyevo, Saransk, Samara, Rostov-on-the-Don, Kaliningrad og til slut til Moskva, hvorfra delegationen vendte tilbage til Mt. Athos".

Source: Russian Orthodox News

De Russisk-Ortodokse bad foran relikvierne fra "Queen of Heaven", og kyssede dem endog:
"Tusindvis af pilgrimme besøger Vatopedi Kloster blot for at bede foran denne hellige relikvie og for at kysse dette fragment af ”Den Allerhelligste Theotokos’” tøj. Folk beder foran Theotokos’ Bælte om helbredelse for sygdomme.

De religiøse ritualer, der er knyttet til bæltet fra ”Queen of Heaven”, er optaget i Wikipedia:
Ifølge den Ortodokse kirkes hellige tradition, blev Theotokos begravet af de tolv apostle i Jerusalem på tidspunktet for hendes Dormition. Tre dage senere ankom apostelen Thoma, der var blevet forsinket og ude af stand til at deltage i begravelsen, og bad om at få et sidste kig på Jomfru Maria. Da han og de andre apostle ankom til Marias grav, fandt de, at hendes legeme manglede. Ifølge nogle fremstillinger viste Jomfru Maria sig på det tidspunkt og gav sit bælte (Cincture) til apostlen Thomas. [1]

Kilde : Wikipedia

Traditionelt blev Cincturet (bæltet) lavet af Jomfru Maria selv af kamelhår. Det blev bevaret i Jerusalem i mange år, indtil det blev overført til Konstantinopel i det 5. århundrede sammen med Jomfru Maria’s kåbe, og deponeres i ”Church of St. Mary på Blachernae”.

Kommentar:
Der er ingen grænser for religiøs svindel i den Ortodokse kirke. At Jesu Jødiske mor forsvandt fra sin grav og viste sig for apostelen Thomas, gør hendes død og opstandelse til kopi-handlinger af Messias. Denne form for ikke-Bibelske, religiøse påfund er bespottelse mod Bibelens Gud.

At præsten lokker folk til at bøje sig for et påstået bælte fra "Queen of heaven", gør dem til den ondes præstedømme. Før jeg så disse billeder, var jeg ikke klar over, at Ruslands stærke mand, Vladimir Putin, var en religiøs mand. Det giver mening. Kommunister, Muslimer og Katolikker bliver forenet omkring den bortgåede "jomfru", som var prostitueret - horen af Babylon.