Tel Aviv - det langt foretrukne homo-rejsemål.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
16. januar 2012.

Tel Aviv vandt i denne uge hædersbevisningen som værende langt det foretrukne rejsemål i det globale homoseksuelle samfund.

Dette stemmer overens med de homoseksuelles hjemmesiden for rejser, Gaycities.com. En undersøgelse, foretaget af hjemmesiden, fandt, at 43 procent af deres læsere bedømte Tel Aviv som nummer ét blandt feriesteder for homoseksuelle rejsende. Den næsthøjest bedømte by var New York City med 14 procent af stemmerne.

"Den demokratiske tradition i Israel [sikrer, at] det homoseksuelle samfund nyder politisk frihed som i intet andet land i Mellemøsten," kunne man læse artiklen, der ledsagede meningsmålings-resultaterne.
Ved sammenligning med byer uden for Mellemøsten "går der sjældent en måned, hvor Tel Aviv ikke fejrer en eller anden musikalsk eller kulturel begivenhed," og "kæmpe dansefester" er en ugentlig begivenhed.

Tel Aviv’s borgmester, Ron Huldai, bød undersøgelsens resultat velkommen med stor begejstring. "Sejren i denne konkurrence understreger yderligere, at Tel Aviv er en by, der respekterer alle mennesker på lige vilkår, og gør det muligt for alle mennesker at leve i overensstemmelse med deres værdier og ønsker," skrev Huldai på sin Facebook-side. "Dette er en fri by, hvor alle kan føle sig stolte og være stolte af, hvem de er."

Source: Israel Today.

Kommentar:
Israelerne i gammel tid var ikke fremmede overfor homoseksuelt praktiserende. I landet Kannan levede befolkningen i Sodoma og Gomorra i et dyb af homoseksuel synd.

Bibelen siger, at lige før slutspillet på Jorden begynder, vil det være som i Lots dage. Dette er en Global profeti. Men selv Jerusalem vil være fuld af homoseksuelle perverse. De mennesker, der kalder homoseksuel synd for synd og siger, at Gud kræver omvendelse og "hellighed", vil også blive massakreret i Israel.

At fremholde staten Israel som særlig "hellig" er en almindelig form for afgudsdyrkelse inden for den Kristne Zionistiske lejr. Det sekulære Israel er ikke mere "hellig" end de fleste andre nationer. Messianske Jøder, der prædiker evangeliet, erkender dette faktum.

 Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Der kommer forfærdelige tider forude. At de homoseksuelle rejser til Israel er et strålende eksempel på opfyldelsen af denne profeti.

Hvad var de forfærdelige synder i Sodoma?

1 Mos 13:12-13:
”Abram slog sig ned i Kana'an; Lot slog sig ned i Jordandalens byer og teltede, indtil han nåede Sodoma. Mændene i Sodoma var meget onde og syndede mod Herren.”

1 Mos 19:4:
"Næppe var de gået til ro, før huset blev omringet af mændene i byen, alle Sodomas mænd fra den yngste til den ældste, hver eneste én. De råbte til Lot: »Hvor er de mænd, der er kommet til dig i nat? Kom ud med dem til os! Vi vil ligge med dem!«

Mændene i Sodoma tilbad "skabt ting". De var en afgudsdyrkende og onde generation. Gud forlod denne by, hvor mænd havde sex med hinanden. Abraham kunne ikke engang finde et dusin fornuftige mænd blandt de perverse, så Gud ødelagde hele byen til sidst.

Rom 1:25-27:
"De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen – han være lovet til evig tid! Amen.

Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.”

Hvis du er lesbisk eller homoseksuel og læser dette:
Vid, at Jesus Messias også naglede skylden og straffen for seksuelle synder til korset. Han elsker dig. Giv dit liv til Ham, og Han vil ændre dig. Amen.

Jesus kom for at frelse syndere fra en hundrede procent sikker evighed i Helvedes ild. Hvis folk ikke er villige til at omvende sig, vil dette varme sted blive deres endelige skæbne - Jøder såvel som Hedninger.