Rick Santorum: Frimurer og "Ridder af Malta".

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
6. januar 2012.

Rick Santorum havde otte stemmer for lidt til at vinde Iowa-partikonferencen for Det Republikanske Parti. Vinderen, Mitt Romney, er Mormon, og kender overhovedet ikke Gud. Den populære outsider er portrætteret som det nye håb for evangelisk kristendom i USA. Men ligesom hans tilhængere er han uden forbindelse.

Dette gengiver Wikipedia om Rick Santorum:
Santorum og hans familie overværer normalt den Latinske Messe i ”Saint Catherine af Siena Church” nær Washington, DC. 12. november 2004.

Santorum og hans kone blev indsat som Ridder og Dame af ”Magistral Grace af Knights of Malta” i en ceremoni ved St. Patricks Cathedral, New York.

Santorum rejste i 2002 til Rom for at tale på hundredårsdagen for Sankt Josemaria Escrivás’ fødsel. Han grundlagde ”Opus Dei”.

I et interview med ”National Catholic Reporter” i Rom sagde Santorum, at sondringen mellem privat religiøs overbevisning og offentligt ansvar, synliggjort ved præsident John F. Kennedy, havde forårsaget "stor skade i Amerika."

Source : Wikipedia.com

Kommentar:
Det er muligt for menigmand at være uvidende om, at Rick Santorum er Ridder af Pavedømmet i Rom. Det er kun to uger siden, han kom ind i præsident-kapløbet.

Men præster i USA må have været vidende om dette Romersk-Katolske kongresmedlem. Det er derfor temmeligt chokerende, at 50 "uafhængige Baptist-præster" i Iowa har godkendt Rick Santorum. Deres eneste krav var, at Santorum skulle gøre deres egen datter, Michelle Backmann, til sin kandidat som vicepræsident.

Dette er gengivet fra et lokalt nyhedsmedie:
 Burlington, IA (MMD Newswire) 2. januar, 2012 – Blot få timer efter, at året 2012 begyndte, tilbød rev. Brad Cranston Iowa partikonferencen - landets første GOP præsidentafstemning, som blev afholdt den 3. januar - at flytte sin tilslutning til Michelle Bachman’s rival Rick Santorum, hvis han ville foretage et "fuldt offentligt, totalt gennemsigtigt vicepræsident-valg, og hvis valg faldt på Michele Bachmann." Rev. Brad Crainston er Michelle Bachmann-tilhænger samt leder af omkring 50 uafhængige Baptist-præster og kirker i Iowa

Source: Nrewswire NMD.

Sydstats-Baptisternes ledere i USA synes at være mere eller mindre ude af forbindelse med realiteterne. Bibelen siger, at mennesker vil gå fortabt på grund af deres manglende viden om og afvisning af Sandheden.

Da JF Kennedy blev valgt som præsident, blev han ophøjet af millioner af evangeliske kristne. At Kennedy var Romersk Katolsk blev totalt ignoreret. Kennedy var en berygtet skørtejæger, og han begavede det Amerikanske folk med Vietnam-krigen, der førte til mordet på en million uskyldige Vietnamesere samt 50.000 Amerikanske soldater. 10 år før denne krig var forbi, blev Kennedy myrdet i Dallas.

Sydstats-Baptisten, Pastor Rick Warren, godkendte Barack Husein Obama. Han lagde sin hånd på Bibelen foran Det Hvide Hus og bad for Obama i den "Muslimske Messias Esa’s” navn.

Link to recorded prayer of Rick Warren

Nu støtter 50 Baptist-præster en "Knight of Malta". Dette er en orden, der ønsker at generobre Jerusalem til paven. Santorum er også initiativtager i og tilhænger af Frimurer-organisationen "Opus Dei", der i hemmelighed arbejder for paven via alle mulige fora. Ikke underligt, at USA er på vej imod afgrunden.

Der er tusinder "evangelisk-kristne ledere" i USA, der er parate til at arbejde sammen med den onde. I Iowa er de så sultne efter verdslig magt, at de omstiller deres stemmer til en Romersk-Katolik, hvis de kan få en vicepræsident med i købet. I dag har en anden Romersk Katolik dette embede, nemlig Joe Biden.

Læs mere om Malteser-ordenen her.