Vildledte Jøder er begyndt at terrorisere Jøder.

[Vi må bede for Israels regering, at de
ikke vil forråde Messias og opgive deres
Zionistiske overbevisning]
Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
5. januar 2012.

Vagter forpurrer ”Price Tag” angreb på Knesset.

En mistænkt, der er eftersøgt for medvirken til tidligere angreb, forhindrede, at man kunne komme ind i Knesset. 2 Arabiske biler er brændt i J'lem.

Efter mere end en uge med ro for højreorienterede angreb, oplevede Jerusalem et ”Price Tag” angreb mod Arabisk ejendom og et forsøg på angreb mod Knesset i onsdags. To biler blev brændt i det Arabiske kvarter, Sharafat, et lille kvarter beliggende nord for Gilo nær Beit Safafa.

Ved siden af de brændte biler fandt politiet graffiti med ordene "Price Tag" og "Hævn". Politiet har indledt en undersøgelse af hændelsen.

Onsdag eftermiddag forpurrede Knesset-vagter et forsøg på "Price Tag" angreb på Knesset.

Politiet havde orienterede Knesset-vagterne om den mistænkte, der havde en dommerkendelse til anholdelse for sit engagement i tidligere ”Price Tag angreb. Den mistænkte bad om lov til at komme ind i Knesset, men sikkerhedsstyrker tilbageholdt manden, og han blev givet i politiets varetægt.

I mellemtiden vil tre højreorienterede aktivister, der blev anholdt i sidste måned i Jerusalem på mistanke om ulovligt at udføre overvågning af sikkerhedsstyrker på Vestbredden, i de kommende dage blive sigtet, oplyser politiet.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det eksterne pres på Israel har nu stået på i 64 år. De onde mørkets kræfter har for nylig været i stand til at forstyrre enheden i den Jødiske lejr.

Den Zionistiske stat, Israel, er under angreb fra alle sider. Anti-Zionistiske jøder i USA er blevet meget højlydte og beskylder deres brødre i Israel for at være en hindring for fred i Mellemøsten. Anti-Zionistiske "Jøder" bruger nu "religiøs ekstremist" om alle Zionister.

Zionistiske Jøder har mistet tålmodigheden med de Jøder, der er villige til at forråde deres egen arv og fædreland. De mest vrede personer i denne lejr har startet "Price Tag" - bevægelsen. Angrebene på IDF-baser, og selv på Knesset, er selvmorderiske træk. Der kan ikke komme noget godt ud af det.

Jesus Messias forudsagde forfærdelige tider i Zion lige før sin genkomst. Den Jødiske nation er ved at nærme sig dens mørkeste timer.

 Luk 21:23:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. For der skal komme stor nød over landet og vrede over dette folk.

Stå med Zionisterne i Israel, og i særdeleshed med de Messianske Jøder, der forkynder evangeliet. Ægte Jøder vil fortsætte med at kæmpe for deres ret til at leve i fred i deres fædres land. Sande Kristne vil blive deres sidste forsvarere og tilhængere.