Ny snak om en mulig snak om en "freds-snak".

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
4. januar 2012.

"De vil bare tale om muligheden af ​​forhandlinger. Dette er ikke nye forhandlinger".

Det er Wasl Abu Yossef’s ord, en fremtrædende skikkelse i Den Palæstinensiske Myndighed, der er ledet af den konstituerede præsident, Mahmoud Abbass.

Den nye "Snak" i Jordan markerer den første direkte forhandling mellem parterne i mere end et år.

Israel og de Palæstinensiske forhandlere vil mødes i Amman til direkte samtaler, meddelte det Jordanske udenrigsministerium i søndags. Dette vil være det første offentlige og direkte møde mellem parterne i mere end et år.

Israel vil blive repræsenteret af premierminister Binyamin Netanyahu’s udsending, Yitzhak Molcho, og Palæstinenserne forventes at blive repræsenteret af PA forhandler, Saeb Erekat.

Source: Jerusalem Post

Den Palæstinensiske Myndighed dæmpede dog forventningerne til mødet og understregede, at det ikke betyder en fornyelse af forhandlingerne.

Wasl Abu Yossef, en fremtrædende skikkelse under Mahmoud Abbas’s udøvende PLO-paraply i Den Palæstinensiske Myndighed, beskrev tirsdagens møde som et forum for parterne, hvor de kan "byde ind med deres holdninger vedrørende sikkerhed og grænser", som krævet af Kvartetten i oktober.

"Dette er ikke en genoptagelse af forhandlingerne," sagde Abu Yossef til Reuters i Ramallah, sædet for Abbas’s administration.

Erekat sagde, at mødet ville være "en del af de igangværende Jordanske bestræbelser på at tvinge Israel til at overholde sine internationale juridiske forpligtelser ... specielt sin forpligtelse til at fastfryse al byggeri omkring bosættelser".

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Der er et gammelt ordsprog i Rusland, der siger, at arbejdsgiverne foregiver, at de betaler deres arbejdere, og arbejderne foregiver, at de arbejder.

Sådan er det i Mellemøsten. Både Zionisterne og de Islamiske terrorister ved, at der ikke er noget at tale om.

Salme 120:7:
”.. så snart jeg taler fred, taler de krig.”

Israel har ikke tillid til folk, der ikke anerkender eksistensen af ​​den Jødiske stat. Hvis du vil tvinge Israel til at stole på afstumpede mordere, er det som at tvinge Jøderne til at stole på Hitler.

Men "snakkehovederne" i De Forenede Nationer og Kvartetten har lovet det internationale publikum, at der vil blive "samtaler”, så lad os give dem, hvad de gerne vil have. Folk gav hinanden hånden på tv og foregav, at de er sukkersøde medmennesker.

Sikke et absurd teater. Sikke en storslået fremvisning af løgne, snyd og ondskab.