Al Qaidacelle opererer allerede i Jerusalem.

Fra Ordetogisrael.no/
4. januar 2012.

Det er allerede kjent at terroristgruppen Al Qaida har hatt som mål å få fotfeste i landene i Midt-Østen. Israel er klar over at de også har infiltrert i Gaza. En ny rapport viser at de også er kommet til Israel.

Kilder innen Al Qaida hevder nå at de er infiltrert og opererer i en sunnimuslimsk ungdomsgruppe i Jerusalem. Ifølge den israelske nettsiden Debkafile, har den sunnimuslimske ungdomsgruppen sist mandag utgitt en melding, som bekrefter at Al Qaida er tilstede i Israel med sin voksende muslimske ekstremisme. Israel Security Agency (Shin Bet) har lenge vært klar over at Al Qaidaceller har operert i Gaza, men også hatt angrep inne i Negevområdet.

Nettstedet Debkafile har ofte blitt kritisert i Israel for å bruke uidentifiserte kilder for sine avsløringer og rykter, men deres rapporter har meget ofte vist seg å være sanne. Nettstedet meldte at israelske etterretningskilder har rådet regjeringen til å ta opplysningene om Al Qaidas tilstedeværelse i Jerusalem på alvor.

Det viser seg at terrorangrepene mot israelere nesten er doblet fra november til desember måned dette år, nemlig en økning fra 44 i november til 81 i desember. Shin Bet har blinket ut Jerusalemområdet som registrert med den største økningen i angrep.

Det israelske forsvaret har advart om at terrorister vil prøve å bruke de diplomatiske problemer mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene til å utføre angrep mot israelske sivile og soldater. En annen drivkraft for terrorister er den siste frigivelsen av Israel av mer enn 1000 terrorister og sikkerhetsfanger for å få frigitt den kidnappede soldaten Gilad Shalit.

Etter at avtalen ble inngått, har Hamas , Muslimsk Jihad og Al Qaida umiddelbart annonsert at deres mål er å kidnappe flere israelere for å få løslatt alle muslimske terorister i de israelske fengslene.