Israel står overfor en splittelse og en mulig borgerkrig.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
30. december 2011.

De religiøse Zionister på Zion’s bjerg stoler ikke på den sekulære Israelske regering.

For nylig fik denne situation Israelske top-embedsmænd til at tale om muligheden for borgerkrig. Det skete efter et "Price Tag" angreb imod en Israelsk militærbase. Talen om et brud med Israel og oprettelsen af en selvstændig stat i Judæa er også blusset op igen.

En kilde i Samaria fortæller Israel Today, at staten Judæa allerede er en de facto realitet.

Der er allerede en Jødisk opstand i Judæa og Samaria, som medierne og regeringen gør deres bedste for at skjule for offentligheden, sagde kilden.

Ideen om en stat i Judæa har eksisteret siden 1988, da bosætter-rabbinere foreslog den som svar på PLO-leder Yasser Arafat’s uafhængighedserklæring. Prominente rabbinere begyndte at genoptage ideen i kølvandet på Gaza-tilbagetrækningen i 2005, og erklærede, at hvis en storstilet tilbagetrækning nogensinde blev beordret for Judæa og Samaria, ville de sætte planen om staten Judæa i værk.

Source: Israel Today

Kommentar:
Idéen om to Jødiske stater i Mellemøsten er baseret på fiktion. For selv religiøse Jøder vil ikke finde nogen Bibelsk opbakning til at provokere en splittelse i den Jødiske lejr og dele landet. Efter kong Salomon’s forenede regering kom kaos. Splittelsen førte til ødelæggelse og landflygtighed. 10 af de stammer, der faldt i synd, vendte aldrig tilbage fra diasporaen.

 Dom 17:6:
På den tid var der ingen konge i Israel. Enhver gjorde, hvad han fandt for godt.”

Genfødselen af Israel i 1948 bragte en rest af Jøderne tilbage, både de gode, de dårlige og de ubehagelige. Hvis Jøderne begynder at lemlæste og dræbe hinanden, vil de være lige så onde og ude af sammenhængen som børn af Islam.

I sidste ende vil Israel stå over for kaos og forfærdelige stridigheder. Men den endelige Antikrist vil bringe en falsk fred til én Jødisk nation - ikke til to.