Web-indlæg medfører frygt for anti-Semitisme i Rom.

Fra JerusalemPost.com/
29. december 2011.

Kendt anti-Semitisk side kører fotos fra Italien’s Jødiske samfund, og kalder dem "slaver af Satan."

ROM - Indlæg rettet mod Italienske Jøder på en glødende anti-Semitisk hjemmeside har afstedkommet alarm. Hjemmesiden, HolyWar.org, kørte i slutningen af sidste uge fotografier af ni fremtrædende Italienske Jøder, og kaldte dem "Nazi-Jødiske medlemmer af den Italienske Jødiske mafia-cupola" og "slaver af Satan", der ønsker at ødelægge den Romersk-Katolske kirke. Billederne var kopieret fra en liste over bidragydere til det Romersk-Jødiske samfunds hjemmeside. I en erklæring sagde Rom’s Jødiske samfund, at de havde rapporteret sagen til det Italienske post-politi. HolyWar fjernede efterfølgende siden.

 "I et stykke tid har anti-Judaisme - især på nettet - antaget stadig mere aggressive toner," stod der i samfundets erklæring. "HolyWar er en af de mest glødende anti-Jødiske hjemmesider, fuld af sektioner, der alle er bygget op omkring ét tema: en voldsom anti-Semitisme, som stråler ud fra hver side."

Webstedet indeholder blandt andet mange anti-Semitiske tegninger, teksten til ”Zions vises protokoller” og dokumenter, der beskylder Jøderne for rituelle mord. Erklæringen fra det Romersk-Jødiske samfund sagde, at HolyWar drives af en Nordmand, Alfred Olsen.

Renato Gattegna, formand for Unionen for det Italiensk-Jødiske samfund, kaldte HolyWar-indlæggene "afskyelige og uacceptable fantasterier", der havde skabt "mørke trusler" mod bidragyderne til Roms Jødiske samfunds hjemmeside. Han advarede om, at "en farlig had-kampagne og en kriminel tilskyndelse" er på vej.