Pastor irettesætter Franklin Graham for støtte til Mormoner.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. december 2011.

Franklin Graham må angre, at han siger, at Kristne stemmer på en Mormon er acceptable.

Det er ordene fra pastor Steven Andrew, formand for USA Christian Ministries” Han opfordrer Franklin Graham til at angre, at han sagde, at det er acceptabelt for en Kristen at stemme på en Mormon.

"Graham forleder Kristne til at stemme imod Skriften på Mormonen, Mitt Romney," sagde Andrew i en erklæring. "Gud kan ikke velsigne os for at forråde Jesus og stemme for en ikke-kristen. Ingen kommer til Gud undtagen gennem Jesus - dette omfatter USA."

I et nyligt interview med Christian Broadcasting Network sagde Graham: "At Mitt Romney er Mormon generer mig overhovedet ikke". Og han sagde, at vælgerne først og fremmest bør vælge en præsident, baseret på kandidatens kvalifikationer til jobbet.

I interviewet kaldte Graham valget i 2012 "det mest kritiske valg i mit liv" og sagde: "man har måske den rareste fyr, som er en kristen og bare vidunderlig, men han har absolut ingen anelse om, hvordan man styrer et land, og det ønsker man ikke. "

Han sagde også, at de Kristne er nødt til at bede for lederne i USA, og at vi har brug for mennesker, ”som vil sætte Guds normer over alt andet, og som vil bringe os tilbage til vore fædres Gud."

Men Andrew siger, at Mormonismen - det fælles navn for overbevisningen hos ”Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige”  -  er en kult, og som sådan kan en Mormon ikke lede nationen på en gudfrygtig måde.

Mormonismen er hemmelighedsfuld. Den anerkender ingen andre og føjer noget til Bibelen. Vi kan ikke have en præsident, der ikke har en ægte relation til Gud. ”Ønsker vi, at Gud skal velsigne Amerika?" spurgte Andrew. Andrew har også opfordret kirke-ledere som Pat Robertson og Joel Osteen til at omvende sig fra lignende udtalelser.

Source: The Christian Post

Kommentar:
Er Kristne kaldede til at søge politisk magt og forsøge at ændre den verdslige verden?

Hvis svaret er ja, så er "kristendom" en komplet fiasko, for vi har dybest set ikke været i stand til at udføre Faderens vilje, da Jesu børn ikke har kunnet besejre de tusindvis af Sataniske regenter.

Men hvis vi anlægger et himmelsk perspektiv, så er sejren ved afslutningen på ​​denne tidsalder en hundrede procents sikkerhed. Bibelen siger, at verden er under den Ondes åg. Men se: "The Kingdom of Heaven" er en Satanfri zone.

 1 Joh 5:19:
”Vi ved, at vi er af Gud, og at hele verden ligger under for den Onde.”

Lad Satan og hans herskere have deres kager og spise dem. Lad de døde begrave deres døde, men gå du ud og forkynd ”The Kingdom of Heaven”. Nogle vil lytte til dit budskab.

Hvis vi er på udkig efter en mulig Jesus-discipel, der har regeret i Det Hvide Hus, kan han være vanskeligt at finde.

Harry Truman kastede atombomben over Hiroshima og Nagasaki.

Dwight D. Eisenhover lod US udvikle brintbomben, og forurenede atmosfæren med atomaffald hinsides nogen form for genoprettelse.

JF Kennedy var Romersk-Katolsk, og startede Vietnam-krigen.

Lyndon B. Johnson fortsatte krigen, som resulterede i drabet på mere end en million civile i Vietnam samt 50.000 Amerikanske soldater.

Richard Nixon var kriminel af den hårde kerne, og hans vicepræsident, General Ford, fortsatte deres beskidte forretning. Ford benådede sin faldne præsident den 8. september 1974.

Jimmy Carter blev tilhænger af Hamas.

Ronald Reagan accepterede paven i Rom som en stor kristen leder og sendte den første Amerikanske ambassadør til Vatikanet.

George Bush senior var Ronald Reagans vicepræsident, og indførte nye skatter efter at have sagt, "Læs mine læber, ingen nye skatter".

Bill Clinton havde ulovlig sex med Monica Lewinsky, og løj på Amerikansk TV.

George W. Bush angreb Irak efter at have løjet om Iraks masseødelæggelsesvåben på Amerikansk TV. Han spildte 2.000 milliarder dollar på sin mislykkede "krig mod terror".

Barack Obama har en Muslimsk far og forsøger at overbevise verden om, at tilhængere af Jesus og tilhængere af Muhammed tror på den samme "gud".

Hvordan kan Mitt Romney blive bedre eller værre?

Mormonismen er en sekt og har intet at gøre med Kristendom. Men hvis de Kristne havde været optaget af at være repræsentanter for ”The Kingdom of Heaven”, kunne vi have været i stand til at nå ud til flere mennesker med evangeliet.