Jerusalems borgmester: - Lad os opgive Zionismen.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
24. december 2011.

Israelsk MK langer ud efter Jerusalems borgmester, som har foreslået opgivelse af Palæstinensiske kvarterer.

En Haaretz rapport citerer Nir Barkat for at sige, at Israel skal opgive dele af storbyen udenfor adskillelses-hegnet. Højrefløjen i Knesset: Borgmesteren gør sig til fortaler for et forræderi.

De højreorienterede lovgivere langede i en erklæring ud efter Jerusalems borgmester, Nir Barkat  - rapporterede Haaretz tidligere på dagen - ifølge hvem, Israel skal opgive Jerusalems Palæstinensiske kvarterer uden for separations-hegnet.

I Haaretz rapporten tilføjede Barkat, at en adskillelse mellem Vest- og Øst-Jerusalem bør finde sted, til trods for at de Palæstinensiske indbyggere i kvartererne udenfor hegnet har Israelske id-kort.

Likud MK Ze’ev Elkin sagde, at en eksklusion af ​​de Palæstinensiske områder "var en frygtelig fejl, som kun forøgede den Palæstinensiske befolkning i byen og undergravede den sikkerhedsmæssige situation, specielt i Pisgat Ze'ev kvarteret."

"Enhver, der ønsker at føje spot til skade ved at forvandle Jerusalem-kvarterer til ”Gaza-striber" vil gøre hele Jerusalem til et Sderot," sagde han og tilføjede: "Vi vil ikke lade det ske."

Også som en kommentar til Haaretz rapporten sagde National Union MK Aryeh Eldad, at "Nir Barkat ignorerer afsnit 97 i straffeloven, hvorefter enhver handling, som bidrager til at overlade suveræn jord fra staten i hænderne på en anden stat, er forræderi."

"Barkat forsøger at spille premierminister og sætte diplomatiske ændringer i bevægelse i stedet for at håndhæve sin myndighed som borgmester for alle dele af Jerusalem," sagde Eldad.

Source: Israeli Daily Haaretz

Kommentar:
For at den endelige Antikrist kan komme til Jerusalem som "Fredsfyrste", skal de Zionistiske Jøder overgive byen Jerusalem til et nyt "regime".

At en engageret sekulær Zionist som Nir Barkat er klar til at give efter for Guds fjender, er et tegn på afslutningen af tidsalderen.

Presset på Israel har nået det niveau, hvor Jøderne ikke vil være i stand til at stå alene. Størstedelen af Jøderne er sekulære og har ingen overbevisning i deres hjerter om, at Guds Rige og Hans evige løfter er gyldige, og at de er deres eneste håb.

Må alle de lovløse og slette mennesker i verden stå overfor en streng dom. Lad bukkene samles foran Messias og få at vide, hvorfor de bliver nødt til at tilbringe evigheden i helvede.

De havde fornøjelse i synden, elskede mørket, og hadede lyset. Verdens lys er kommet, men er blevet afvist, fordi menneskenes gerninger var onde.

 Joh 3:19:
”Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde.”

Evig fordømmelse vil blive deres skæbne.

Hvis du ønsker at leve, så overgiv dig til Messias, Jesus af Nazareth. Kun Han kan udfri dig fra alle dine synder og sætte dig fri fra Satans trældom. Amen.