Olmert: Israel har erklæret krig mod hele verden.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
25. december 2011.

Tidligere premierminister Ehud Olmert kritiserer den nuværende Israelske regering: "Hvorfor erklærer Israel krig mod den vestlige verden?"

Tidligere premierminister Ehud Olmert kritiserede den nuværende Israelske regering torsdag aften.

Olmert, der talte ved en sammenkomst i Israeli Farmers Association i Kfar Maccabiah, kritiserede den Israelske reaktion på fordømmelsen af Israel fra Europæiske medlemmer af De Forenede Nationers Sikkerhedsråd.

"Jeg spekulerer på, om Israel har besluttet at erklære krig mod hele verden," sagde han. "Staten Israel har besluttet at tilsidesætte alle de vigtige lande i verden, såsom England, Frankrig og Tyskland. Hvad er formålet med at erklære krig mod den Vestlige verden, som er positivt indstillet over for Israel? Hvor er premierministerens stemme? Hvorfor frasiger han sig ikke de ting, der er blevet sagt mod vore bedste venner?"

Olmert henviste til erklæringen fra Udenrigsministeriet i onsdags, hvori der siges, at de Europæiske lande"burde have koncentreret sig om at skabe fred i stedet for om blodsudgydelserne i Syrien"

Olmert antydede også, at landene ville "miste deres troværdighed og gøre sig irrelevante", hvis de fortsat vælger at fordømme Israel.

Source: Israel National News.com

Kommentar:
Der er en vis sandhed i dette udsagn af Ehud Olmert. Israel er i krig med verden. Problemet er, at dette ikke er Israels skyld.

Så i stedet for at sige, at Israel er i krig med hele verden, er det mere korrekt at sige, at verden er i krig med Israel.

Israel kontrollerer kun et areal, der i størrelse svarer til staten New Jersey i USA. Araberne kontrollerer et område i Nordafrika og Mellemøsten, på størrelse med hele USA. Men alligevel støtter verden Islam i kravet om, at Israel skal minimeres. Israel vil dybest set blive tvunget tilbage til et område ikke meget større end et par store landsbyer i Polen. Tilføj blot et par koncentrationslejre, og du vil have det mini-Israel, der støttes af FN, EU, paven og Kvartetten.

Når Israel nægter at adlyde Guds ord, vil de stå over for det endelige valg: Enten at opgive land af egen fri vilje, eller at blive tvunget til at overgive den samme jord.

Mænd som Ehud Olmert kender ikke Messias. I hans liv i mørke er han fanget mellem Djævelen og det dybe blå hav. Vejen til "fred" går over fornægtelse af de Bibelske løfter, som er givet til Israel af Bibelens Gud.