Islam tilbyder at berøve Israel dets religiøse steder.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
25. november 2011.

"Palæstina" søger at overtale UNESCO til at erklære ”Patriarkernes Hule” for et ”World Heritage Site”, der kun tilhører Palæstinenserne.

”Patriarkernes Hule” i Hebron er verdens ældste Jødiske sted. Nu, da Palæstinenserne er blevet accepteret som UNESCO-medlem, kan de søge om ”World Heritage (Verdens Kulturarv)” klassificering for de kulturelle steder, de anser som udelukkende deres.

De søger at få UNESCO til at erklære ”Cave of the Patriarchs” som et ”World Heritage Site”, der kun tilhører Palæstinenserne. Hulen huser gravene af det Jødiske folks patriarker og matriarker, Abraham, Isak, Jakob, Sarah, Rebekka og Lea. Ifølge Mosebog kapitel 23 købte Abraham hulen og den tilstødende mark af Hetiten Efron, for at begrave sin kone, Sarah, der. Sidste weekend markeredes årsdagen for Sarahs død. Over 20.000 Jøder fra Israel og udlandet besøgte Hebron for at hylde den første matriark i det Jødiske folk.

I november 2010 klassificerede UNESCO Rachels grav - det tredje helligste sted i Jødedommen - som en Moské. En undersøgelse af Den Palæstinensiske Myndighed’s skolebøger fandt, at stedet blev kendt som "Dome of Rachel" indtil 2001, hvor udtrykket Bilal bin Rabah Moskeen pludseligt opstod.

Source: Huffington Post

Kommentar:
Arbejdet med at udslette Israel foregår i mange internationale fora. Et af dem er UNESCO. Araberne ved, at i besejring af Israel er militær kamp på det nærmeste umulig. For at kunne tilintetgøre den Jødiske stat er politiske sejre nødvendige. Det Jødiske folk skal være demotiverede til at støtte Zionismen, og fornægte deres religiøse og kulturelle arv. Det er det, "Palæstina" i UNESCO handler om.

Det Bibelske hjerte af Israel er ikke de moderne byer, Tel Aviv og Haifa. I hjertet af Israel ligger Judæa og Samaria.

Den kulturelle krig for at delegitimere Israel har et episk center i Hebron. Dette er stedet for den Jødiske forfader, Tomb of Patriarchs.

Vi, der tror på Yeshua, mister rødderne i vores tro, hvis vi lader FN berøve det Jødiske folk deres Bibelske historie. Stå op for Israel. Stå op for det Jødiske folks ret til deres forjættede land.