Israel pas på: Kina bevæbner Hizb’Allah.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
24. november 2011.

Det Kommunistiske Kina og det Islamiske Libanon slutter sig sammen i krig mod det Zionistiske Israel.

Under Anden Libanon-krig i 2006 slog et Kinesisk C-802 anti-skibs missil Israels INS-Hanit ud for Libanons kyst og dræbte fire Israelske søfolk. Hanit er en korvet (kaldet et Saar 5 klasses skib i den Israelske flåde) med en besætning på 80.

Missilet eksploderede nær bagenden af skibet og forårsagede alvorlige skader, men skibet sank ikke. Hvis missilet havde ramt midtskibs eller havde ramt ved vandlinjen, ville mange flere besætningsmedlemmer være blevet dræbt eller såret, og det er usandsynligt, at skibet ville have kunnet klare det.

Et andet C-802, der blev affyret på samme tidspunkt, fløj hen over skibet og samlede sig på et lille fragtskib 40 miles væk, og fik det til at synke.

Israelske embedsmænd tror, Hizbollah kan have haft en hånd med i spillet, men Iranske specialister bemandede affyrings-batteriet, og Libanons militære radarer gav retningslinjer for missilet.

Source: Washington Times

Kommentar:
Du vil måske spekulere over, hvad Kommunisme og Islam har til fælles. Ikke meget, men uden tvivl Jøde-had. Bibelens Gud siger, at Israel er Hans land. Kun de, der anerkender dette, vil stå med Israel i sidste ende.

Joel 4:1-2:
”I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig..

Kina vil helt sikkert gå i krig imod Israel. De støtter Iran, og de har en chance for at bevæge sig frem til grænsen til Zion ved hjælp af den Iranske stedfortræder, Hizb’Allah