Kinesisk militær-chef vil besøge Israel.

10. august 2011.

Den Kinesiske hærchef, Chen Bingde vil besøge Israel for første gang i næste uge. Det kan signalere opvarmning af båndene.

Den Kinesiske militære stabschef vil for første gang besøge Israel i næste uge, sagde det Israelske militær mandag. Det kan være tegn på en fornyet opvarmning af båndene mellem den Jødiske stat og Beijing.

Chen Bingde vil være gæst hos IDF stabschef, generalløjtnant Benny Gantz, sagde militæret.

På trods af reduceret militær-handel nåede Israel og Kina bilateral handel for 6,7 milliarder US Dollars i 2010.

Som et bekymrende tegn for Israel er Kina vokset tæt til Iran, og har nedlagt veto imod sanktioner mod Teheran i FN. Israel betragter Iran som en strategisk trussel på grund af dets atom-og missilprogrammer.

Source: Ynet.com

Kommentar:
Jeg tænker på, hvad reaktionerne vil være i den Kristne Zionistiske lejr. De prædiker normalt, at de "konservative Evangeliske Kristne" i USA er de bedste venner af den Jødiske stat.

Nu er Israel selv ved at ændre realiteterne i landet. Der er ikke mange Evangeliske Kristne, som har meget positivt at sige om det totalitære regime i Kina.

At Israel ikke føler sig sikker uden støtte fra totalitære regimer er en af svaghederne ved Zion. Så længe Hosni Mubarak sikrede en kølig fredsaftale med Israel, syntes regeringen i Jerusalem at bekymre sig mindre om, at Mubarak var en totalitær diktator. Den Egyptiske diktator havde ingen respekt for hverken demokrati eller menneskerettigheder.

Mubarak blev endda tilbudt politisk asyl i Israel. En sådan "gestus" vil ikke overbevise mange Arabere om, at Israel er tilhænger af frihed og demokrati.

Kina er ikke en god partner for Israel. Kina er den største tilhænger af det fascistiske regime i Iran, og ønsker at bygge flådebaser i den Islamiske republik Syrien.

For Verdens ledere kan dette være dagens agenda. Men for Jøderne har vindermelodien aldrig været "alting går an". Når alle nationer rejser sig mod Israel for at tvinge den Jødiske nation ind i en falsk fredsplan, vil ALLE helt sikkert også inkludere Kina.

Skrevet af Ivar.

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/10/chinese-military-chief-to-visit-israel/